سلامت > تغذیه
-
هشدار درباره مصرف مداوم کنسروها در سفرهای نوروزی
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت نسبت به مصرف مداوم کنسروها در سفرهای نوروزی هشدار داد. منبع:مهر
بیشتر بخوانید » -
با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید!
احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر با اشاره به افزایش مصرف آجیل،…
بیشتر بخوانید » -
میوهای که خطر افسردگی را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، مطالعات گذشته نشان میدهد که برخی از تغییرات سبک زندگی…
بیشتر بخوانید » -
تاثیر رژیم غذایی دوران بارداری بر افزایش خطر اوتیسم
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند علائم ناسالم یک رژیم غذایی معمولی غربی به…
بیشتر بخوانید » -
کَره خطر مرگ زودهنگام را افزایش میدهد
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، علاوه بر این، محققان گزارش دادند که جایگزین کردن کره با…
بیشتر بخوانید » -
کلسیم سازترین میوه
به گزارش خبرنگار مهر، انجیر خشک یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه است. که بهصورت تازه و خشک مصرف میشود…
بیشتر بخوانید » -
گلی با خواص شفابخشی
به گزارش خبرنگار مهر، گل ختمی گیاهی با خواص دارویی و زیبایی متعدد است، گل ختمی یکی از گیاهان زینتی…
بیشتر بخوانید » -
راهنمای تغذیه رمضان؛ افطار تا سحر چه بخوریم؟
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان، گفت: روزهداران از تمام گروههای…
بیشتر بخوانید » -
طلای طبیعی برای زیبایی و سلامتی
عسل، این معجزهی طبیعی، نه تنها یک خوراکی خوشمزه، بلکه گنجینهای از خواص دارویی است. از تقویت سیستم ایمنی تا…
بیشتر بخوانید » -
نکات سلامت و تغذیهای ماه مبارک رمضان
آزیتا حکمت دوش متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار…
بیشتر بخوانید »