سلامت > تغذیه
-
راهنمای تغذیه رمضان؛ افطار تا سحر چه بخوریم؟
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان، گفت: روزهداران از تمام گروههای…
بیشتر بخوانید » -
طلای طبیعی برای زیبایی و سلامتی
عسل، این معجزهی طبیعی، نه تنها یک خوراکی خوشمزه، بلکه گنجینهای از خواص دارویی است. از تقویت سیستم ایمنی تا…
بیشتر بخوانید » -
نکات سلامت و تغذیهای ماه مبارک رمضان
آزیتا حکمت دوش متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار…
بیشتر بخوانید » -
بخور نخورهای وعده سحری در ماه رمضان
در ماه رمضان برای تأمین آب بدن از نوشیدنیهای شربتی تهیه شده با تخم شربتی، خاکشیر و تخم خرفه و…
بیشتر بخوانید » -
دانهای با طعم لاغری
به گزارش خبرنگار مهر، دانه چیا منبع غنی از مواد مغذی است که تأثیر مثبتی بر سلامت و کنترل وزن…
بیشتر بخوانید » -
دستگاه تنفستان را با این گیاه خوشبو کنید
به گزارش خبرنگار مهر، نعناع گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن…
بیشتر بخوانید » -
راهکار حیاتی برای به حداقل رساندن خطر سکته مغزی
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات اخیر نشان میدهد که استفاده از جایگزینهای نمک غنی شده…
بیشتر بخوانید » -
بیمارانی که نباید ذرهای آرد گندم یا جو مصرف کنند
متخصص تغذیه گفت: افرادی که مبتلا به بیماری سلیاک هستند باید رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشند، بنابراین مصرف هر…
بیشتر بخوانید » -
مواد غذایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن
احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر بر اهمیت تغذیه در…
بیشتر بخوانید » -
ناگفتههایی از یک قاتل محبوب!
خبرگزاری مهر – گروه سلامت: سالهای زیادی از معرفی اولین نوشابههای انرژیزا به بازار جهان و ایران نمیگذرد، اما طی…
بیشتر بخوانید »