علمی‌ و دانشگاهی > دانش‌بنیان‌ها

آمادگی معاونت علمی برای استفاده از راهکارهای نوآورانه تأمین مالی



ارتباط فردا: نشست بررسی فرصت‌ها و چالش‌های راهکار تأمین مالی جمعی شرکت‌های دانش‌بنیان عصر چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ به میزبانی پژوهشکده مطالعات فناوری برگزار شد.

حامد رفیعی، رییس مرکز تأمین مالی و توسعه‌ سرمایه‌گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، با اشاره به فعالیت‌های این مرکز در شناسایی، حمایت و ترویج راهکارهای نوآورانه و کارآمد تأمین مالی زیست‌بوم دانش‌بنیان، گفت: شکل‌گیری مرکز تامین مالی در معاونت علمی و ارتقای آن از دفتر به یک مرکز مستقل گامی در راستای تحقق راهکارهای اثرگذار و نوآورانه تأمین مالی است. همه تلاشمان این است که روش های نوینی را در تأمین مالی زیست‌بوم فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان شناسایی و پیاده‌سازی کنیم. در این راستا، به تازگی هم در معاونت علمی از ۶ راهکار تأمین مالی جدید رونمایی شد تا با حمایت معاونت علمی و همراهی دستگاه‌ها و نهادهای مالی مرتبط، نقش تأمین مالی فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه زیست‌بوم فناوری و نوآوری را به خوبی ایفا کند.

وی در ادامه افزود: یکی از این روش‌ها، تامین مالی جمعی است که البته با توجه به شرایط خاص دریافت تسهیلات و مبادله، دارای دشواری‌های خاص خود است اما تلاش می‌کنیم با شناسایی چالش‌ها و فرصت‌های این روش تأمین مالی، مسیر آن را برای پیوند با زیست‌بوم فناوری، نوآوری و دانش‌بنیان هموار کنیم.

رییس مرکز تأمین مالی و توسعه‌ سرمایه‌گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، با اشاره به تعامل با سکوهای تأمین مالی جمعی عنوان کرد: در معاونت علمی روی این موضوع کار جدی کردیم و حتی در رویدادی هم که سال گذشته برگزار شد اعلام آمادگی کردیم که با سکوهای تامین مالی جمعی، در قالب نشست های تخصصی و تعامل‌های مستمر، در مسیر کاربردی‌سازی هرچه بیش‌تر این روش در تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان قدم برداریم. تلاش داریم در قالب یک سندباکس مدل‌ها را ابتدا در یک محیط شبیه‌سازی شده واقعی پیاده کنیم.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، وی در ادامه اظهار داشت: از آن‌جایی‌که شرکت‌های دانش‌بنیان ماهیت مبتنی بر فناوری‌های رو به آینده و ساختاری نوآورانه دارند، ناگزیریم فضای امن‌تری را با نرخ پایین‌تر منابع مالی برای شرکت‌ها تامین کنیم. با ۶ سکو جلسه داشتیم و از آمادگی سکوها برای همکاری در این روش استقبال کردیم. بسیار مایلیم که بدون خلق سکوی اضافه، یک بازار تامین مالی جمعی برای زیست بوم دانش‌بنیان داشته باشیم و اگر مدل انجمن‌محور جواب بدهد می‌تواند به سایر کسب و کارها تسری پیدا کند.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا