آشپزی – دستور پخت
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه دسر خوشمزه و مجلسی با انار مخصوص شب یلدا
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: در این مقاله طرز تهیه دسر خوشمزه و مجلسی با انار مخصوص شب یلدا را آموزش…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
روش تهیه مسقطی انار ویژه شب یلدا با چند مواد ساده + راز سفت و کشدار شدن مسقطی انار | مسقطی انار چند ساعت باید در یخچال بماند ؟
به گزارش همشهری آنلاین، مسقطی انار یکی از خوشمزهترین انواع دسر ساده با انار با بافتی نرم و لطیف است…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه سالاد الویه با انار ؛ غذایی خوشمزه برای شب یلدا که عاشقش میشوید
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، در شب یلدا بلندترین شب سال مردم هر شهر با توجه به…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه آش دندونی خوشمزه و اصیل تبریز
به گزارش همشهری آنلاین، آش دندونی مملو از پروتئین، فیبر و ویتامینهای ضروری است که از سلامت عمومی بدن حمایت…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه سیب زمینی تنوری در ۱۰ دقیقه؛ فست فودی خوشمزه و رستورانی
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: سیب زمینی تنوری راحت ترین غذایی است که می توانید در عرض ۱۰ دقیقه تهیه کنید…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
با کوفته ریزه و انار، پلو درست کنید + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه انارپلو با کوفته ریزه را ارائه کرده است،…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و خانگی
به گزارش همشهری آنلاین، طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی بسیار ساده است و شما را در مواقع فوری کمک میکند.…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه آبنبات میوهای خانگی ساده برای شب یلدا
به گزارش همشهری آنلاین، شب یلدا یا شب چله بلندترین شب سال و یکی از جشنهای ما ایرانیان است، خانواده…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
برای براق شدن ژله شب یلدا چکار کنیم ؟ | براق شدن ژله با ۳ راز فوق العاده از زبان حرفه ای ها
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، ژله یکی از دسرهای محبوب و پرکاربرد در مناسبت های مختلف است…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه جو دوسر با کدو برای صبحانه
همشهری :مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این صبحانه ۳۰ -۹۰ دقیقه است. مقدار مواد اعلام شده…
بیشتر بخوانید »