استانها > قزوین

۵۰ درصد از واحدهای تولیدی مستقر در قزوین کمتر از ظرفیت فعالیت دارند



جعفر عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در خصوص راهکارهای تحقق شعار سال اظهار کرد: طی هشت سال فعالیت این قرارگاه تلاش ما براین بود که رفع موانع تولید انجام شود و طی اقدامات انجام شده سه هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی توسط هشت گروه جهادی پایش شده و از این تعداد سه هزار ۶۰۰ واحد رفع موانع تولید شده و به چرخه تولید بازگشتند.

دبیر قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین بیان کرد: در فرآیند اقتصاد، باید محور اقتصاد ما تولید باشد و ما به این نتیجه برسیم که اگر بخواهیم رونق اقتصادی داشته باشیم باید به مسئله تولید توجه کنیم.

و عنوان کرد: ما باید بپذیریم در یک جنگ اقتصادی قرار داریم و باید به تناسب شرایط گام برداریم و ابتدا موقعیت خود را شناسایی کنیم و بفهمیم که در شرایط جنگی نمی‌توانیم به حالت معمولی حرکت کنیم.

شرط تحقق افزایش تولید اصلاح نظام بانکی است

وی افزود: اصلاح نظام بانکی باید در اولویت قرار بگیرد و اگر این امر مهم تحقق پیدا نکند و زیر ساخت بانکی فراهم نشود افزایش تولید محقق نخواهد شد.

این مسئول با تاکید براینکه زیرساخت‌های انرژی باید برای تولید کنندگان تامین شود مطرح کرد: تولید کننده به صورت شفاف مالیات خود را پرداخت می‌کند اما در این بین تبعیضی بین فردی که کار غیر مولد انجام می‌دهد با فردی که کار مولد دارد فرقی نیست و فردی که کار غیر مولد انجام می‌دهد از پرداخت مالیات نیز معاف است.

وی با تاکید براینکه تقویت و ایجاد مشوق های تولید در حوزه مالیات و شفاف سازی مالیات باید در دستور کار باشد مطرح کرد: وضع مالیات‌های سنگین برای فعالیت‌های غیر مولد نیز از دیگر مباحث مهمی است که باید به آن توجه شود.

این مسئول گفت: بیشتر مشکلات کارخانجات و تولید به بحث نیرو انسانی بازمی‌گردد، ما باید نیرو انسانی ماهر را از دوره هنرستان و مدارس تعلیم دهیم تا جوانان فارغ‌التحصیل بتواند در محیط کار به صورت تخصصی فعالیت کنند چنانچه اکنون جای افراد ماهر و متخصص در عرصه تولید کمرنگ است.

وی ادامه داد: بکارگیری افراد توانمند و متخصص در عرصه اقتصاد از دیگر مسائل مهمی است که باید به آن توجه شود در غیر این صورت کشور دچار چالش خواهد شد و اثرگذاری این موضوع از کسی پوشیده نخواهد بود.

عباسی با اشاره به ایجاد فضای امن برای سرمایه گذاری مردم یاد آور شد: بستر سازی متناسب جهت مشارکت مردم در تولید باید فراهم شود که این موضوع دو بخش دارد در گام اول مردم بتوانند تولیدی‌های کوچکی راه‌اندازی کنند و بخش دیگر در شرایطی است پول و هزینه مردم در حد راه اندازی تولید نیست که در این بین مردم بتوانند پول خود را در یک محصول صدرمحور و یک تولید کننده موفق سرمایه گذاری کنند.

این مسئول تاکید کرد: واردات بی رویه در حوزه‌های مختلف از دیگر چالش‌های حوزه اقتصاد است چنانچه به زعم اینکه تولیدات باکیفیت داخلی وجود دارد اما همچنان واردات آن هم به صورت قانونی و بی‌رویه انجام می‌شود که در کنترل این موضوع باید تدابیر لازم انجام شود.

این مسئول با تاکید براینکه واحدهای نظارتی باید به شکل جدی‌تری به وظایف خود عمل کنند خاطرنشان کرد: برخورد با تخلفات به ویژه در مسائل اقتصادی باید به صورت جدی لحاظ شود.

وی افزود: در حوزه قوانین نیز باتوجه به اینکه ما در یک جنگ اقتصادی قرار داریم قوانین در شرایط موجود نیز باید با شرایط جنگی تطابق داشته باشد، مجلس باید بتواند راهکارهای لازم برای مشارکت مردم در تولید را ارائه دهد.

عباسی ابراز کرد: قزوین یک استان صنعتی بوده و حدود ۲۰ ناحیه و شهرک صنعتی به ویژه واحدهای مهم صنعتی در آن قرار دارد به این معنا که زیرساخت صنعتی تا حدودی در استان وجود دارد اگرچه این میزان مناسب جهش تولید نیست اما تا حد لازم وجود دارد.

حدود ۵۰ درصد از واحدهای تولیدی مستقر در قزوین کمتر از ظرفیت فعالیت دارند

وی ادامه داد: ما باید بتوانیم واحدهای راکد را احیا و یا تعیین تکلیف کنیم،؛ به علت ضعف قانون دستگاه قضا نمی‌تواند در خصوص واحدهایی که مالک آن، آن را رها کرده تعیین تکلیف داشته باشد که لازم است در این حوزه مصوبه‌ای توسط مجلس برای دستگاه قضا لحاظ شود تا تعیین و تکلیف واحدهای رها شده انجام شود و همین واحدهای رها شده بتواند در اختیار سرمایه گذار قرار بگیرد.

این مسئول ابراز کرد: حدود ۵۰ درصد از واحدهای تولیدی زیر ظرفیت فعالیت دارند که عمده‌ترین علت این موضوع به مشکلات زیرساختی، تامین انرژی و نقدینگی باز می‌گردد.

دبیر قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین در پایان گفت: تا زمانی اتحاد و وحدت نباشد هیچیک از مشکلات مرتفع نخواهد شد، ما باید برای رسیدن به اتحاد قرارگاهی تشکیل دهیم که استاندار در راس آن، امام جمعه، رییس دادگستری، رییس مجمع نمایندگان و سپاه در کنار یکدیگر قرار بگیرند که عناصر این قرارگاه همان قوای سه گانه است بی‌شک اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد و با توجه به اینکه سپاه در حوزه اقدامات جهادی و عملیات اجرایی موفق عمل کرده می‌تواند عملیات اجرایی این قرارگاه را عهده دار باشد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا