استانها > چهارمحال و بختیاری

مبارزه با صهیونیستم از بایسته‌های تمدن‌سازی است



محمدحسین فتاحیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برپایی تجمع اعتراضی دانشگاهیان استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد علیه جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی در غزه، اظهار کرد: پیگیری آرمان فلسطین مبنای دینی دارد و دین مبین اسلام قائل به مبارزه با ظلم و ستم و دفاع از حق مظلوم است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد با ذکر اینکه حمایت از فلسطین و مردم غزه یک وظیفه شرعی و انسانی است، ادامه داد: این رسالت نباید فراموش شود و پیگیری حقوق فلسطینیان به اقتضای شرایط و زمان می‌تواند در اشکال مختلفی از حمایت مادی گرفته تا برپایی تجمعات مردمی و راهپیمایی اعتراضی یا حمایت معنوی ظهور و بروز یابد.

فتاحیان با تأکید بر اینکه مذاکرات بین فلسطین و رژیم غاصب به معنای رها کردن قصه دفاع از فلسطین نیست، افزود: گاهی فضایی ایجاد می‌شود و مذاکراتی صورت می‌گیرد که قطعاً با حفظ اصول، مبانی اعتقادی و آرمان‌های فلسطینیان همراه است و نباید خدشه‌ای در مسیر مقاومت ایجاد کند.

وی بیان کرد: حمایت از مستضعفین و مظلومان عالم جزو آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده و در قانون اساسی به آن اشاره شده است لذا مسیر مبارزه با صهیونیسم جهانی تا نابودی کامل رطیم غاصب همچنان پابرجا و پررهرو خواهد ماند.

سیر تضعیف رژیم صهیونیستی

این مدرس دانشگاه در چهارمحال و بختیاری با مرور سیر شکل‌گیری و سپس تضعیف و زوال رژیم صهیونیستی در دهه‌های اخیر، گفت: امضای معاهده کمپ دیوید میان اسرائیل و مصر با میانجیگری آمریکا در سال ۱۳۵۷ یا مذاکرات و عقب‌نشینی یاسر عرفات در برابر اسرائیل و نیز جنگ‌ها و شکست‌های برخی کشورهای عربی در مقابله با اسرائیل و اتفاقاتی از این دست باعث استقرار و قدرت گرفتن رژیم منحوس شد.

فتاحیان ادامه داد: این اتفاقات باعث شد که ارتش اسرائیل به عنوان یک ارتش شکست ناپذیر در اذهان عمومی و افکار جهانی جا بیفتد گویی هیچ نیرو یا حرکتی نمی‌توانست این ارتش را شکست دهد و لذا اسرائیل توانست قدرت و هیمنه پوشالی برای خودش ایجاد کند.

وی اظهار کرد: در چنین شرایطی این تفکر القا می‌شد که فلسطینیان ناچار به پذیرش واقعیت اسرائیل هستند و هیچ راهی برای مبارزه با این پدیده نوظهور وجود ندارد؛ وقوع انقلاب اسلامی اما همه این معادلات را به هم ریخت و بتدریج شاهد شکل‌گیری گروه‌های مبارزاتی در فلسطین و لبنان و تا امروز در دیگر کشورهای منطقه هستیم.

فتاحیان شکل‌گیری انتفاضه اول فلسطین یا انقلاب سنگ را یادآور شد و افزود: فلسطینیان مقاوم و مبارز، با سنگ انتفاضه نخست را آغاز کردند و در انتفاضه دوم به راکت‌های یک کیلومتری رسیدند و امروز نیز با موشک‌های دوربرد خود لرزه بر اندام صهیونیست‌ها می‌اندازند.

وی عملیات غرورآفرین هفت اکتبر موسوم به طوفان الاقصی را نقطه عطف مبارزه فلسطینی‌ها با رژیم صهیونیستی خواند و اضافه کرد: از آن روز تا کنون، اسرائیل از هیچ جنایت و وحشی‌گری در غزه فروگذار نکرد اما هنوز نتوانسته از پس یک گروه کوچک شبه نظامی یعنی حماس در یک باریکه محدود و کوچک برآید.

اتحاد همگانی؛ لازمه مبارزه با رژیم غاصب

عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد بیان کرد: ارتش به زعم خودشان شکست‌ناپذیر اسرائیل امروز آنچنان مستاصل و ناتوان شده است که دست به هر جنایتی می‌زند تا شکست‌های خود را پوشش دهد و در چنین شرایطی اگر مردم جهان خاصه مسلمانان و فلسطینیان متحد شوند، می‌توانند نابودی این رژیم منحوس را رقم بزنند.

فتاحیان ادامه داد: امروز رژیم اسرائیل موجودیت خود را در خطر می‌بیند لذا می‌توان با اتحاد یکپارچه و عمومی این رژیم منحوس را در تنگنا قرار داد تا به جنایات ضد بشری علیه مردم غزه خاتمه دهد و برای همیشه محو شود.

وی با اشاره به اینکه مبارزه با صهیونیستم از بایسته‌های تمدن‌سازی است، افزود: شکل‌گیری تمدن نوین مبتنی بر آرمان اسلامی هم جنبه‌های سلبی و هم ایجابی دارد با این توضیح که اولاً باید فضاهایی ایجاد و دوم آنکه موانع و مشکلات پیش رو رفع شود. در مسیر تمدن‌سازی مبارزه با ظلم و ظلم ستیزی و دفاع از مظلومان موضوعیت دارد.

فتاحیان در پایان گفت: یقیناً جریان استکبار جهانی و در ذیل آن، صهیونیسم جهانی از تهدیدات و موانع پیش رو برای تحقق تمدن نوین اسلامی است لذا ناگزیر از تقابل دائمی و سخت هستیم همچنان که این تقابل میان جبهه حق و باطل همیشه در جریان بوده است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا