نظارت بر امنیت سایبری برای مقابله با نفوذ دشمن
ارتباط فردا: مقام معظم رهبری در بیانات اخیر خود خطاب به دستگاههای فرهنگی و رسانهای که مسئولیت دارند تاکید کردند که با تولید محتوای درست، مقابل دشمن بایستند، همچنین راه نفوذ دشمن در ذهن مردم را ببندد.
ایشان در بیانات اخیر خود در جمع مردم آذربایجان به مناسبت سالروز قیام بیستونهم بهمن مردم تبریز، فرمودند: «صاحبان دستگاههای تبلیغاتی، صاحبان بیان، صاحبان قلم، اصحاب هنر، اصحاب دانش، آن کسانی که در دستگاههای رسمی آموزش و رسانه و هنر و مانند اینها مسئولیّت دارند، آحاد جوانان ما که با فضای مجازی ارتباط دارند، اینها بایستی تلاششان را متوجّه به این بکنند که ببینند دشمن بر روی چه نقطهای تکیه میکند و انگشت میگذارد، از چه راهی میخواهد در ذهن مردم و در افکار عمومی مردم نفوذ کند، آن راه را ببندند؛ تولید محتوا کنند؛ صاحبان اندیشه تولید فکر و اندیشه کنند و با این کار خودشان در مقابل دشمن بایستند.»
در همین ارتباط سرهنگ تورج کاظمی رئیس پیشین پلیس فتای تهران بزرگ به ایسنا گفت که علاوه بر وجوه فرهنگی مورد تأکید مقام معظم رهبری در سخنان اخیر ایشان مبنی بر تولید محتوای مناسب برای جلوگیری از نفوذ دشمن، در بخش انتظامی نیز رصد فضای مجازی و برخورد با تخلفات این حوزه و محافظت از کاربران در مقابل تهدیدات سایبری توسط پلیس فتا انجام میشود.
رصد فضای مجازی توسط کارشناسان سایبری
رئیس پیشین پلیس فتای تهران بزرگ در این باره در گفتوگو با ایسنا افزود: همانطور که پلیس انتظامی کلانتریها، در تمامی خیابانها و معابر گشت انتظامی میدهند، برای برقراری نظم و امنیت در کنار مردم حضور دارند و با دیدن هرگونه اعمال مجرمانه و یا موارد مشکوک، با افراد فورا برخورد و مسائل را بررسی میکنند، پلیس فتا نیز در فضای مجازی این اقدام را انجام میدهد.
وی افزود: این یعنی پلیس فتا در سراسر کشور فضای سایبری را رصد میکند و برای محافظت از کاربران، تمام فضای مجازی اعم از سایتهای مختلف و شبکههای اجتماعی را مورد رصد قرار میدهد.
رئیس پیشین پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: کارشناسان فضای مجازی پلیس فتا در صورت مشاهده هرگونه عمل مجرمانه یا مشکوکی، مراتب را به مسئولان مربوطه گزارش میدهند.
کاظمی درباره برخورد با خاطیان در این حوزه نیز گفت: در برخی موارد پلیس فتا مستقیما با این متخلفان برخورد میکند و در برخی مواقع اگر مساله جدیتر باشد و یا باید توسط سایر ارگانها و پلیسهای تخصصی مورد بررسی قرار گیرد، پرونده به سایر دستگاه های مربوطه ارجاع میشود. در مواقعی که پرونده مربوط به پلیس فتا باشد، اطلاعات پرونده تکمیل شده و همراه با مستندات جمعآوری شده، متهم به دستگاه قضائی معرفی می شود.
انتهای پیام