استانها > هرمزگان

مقاومت غزه نقطه‌ای الهام بخش برای جهانیان؛ استراتژی صهیونیست‌ها شکست خورده است


گروه استان‌ها- خبرگزاری مهر: جنگ غزه، ریشه در تاریخ و سیاست‌های پیچیده جهان استکباری بر علیه ملت‌های مسلمان دارد از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ و جنگ‌های پس از آن، تنش‌ها میان صهیونیست‌ها و فلسطینی‌ها به طور مداوم افزایش یافته است و غزه همواره در این درگیری‌ها به عنوان قلب مقاومت عمل کرده است، قلبی که زخم‌های زیادی دیده است اما تپش آن هیچ گاه به پایان نرسیده است.

جنگ غزه به‌ویژه در سال‌های ۲۰۰۸، ۲۰۱۲، ۲۰۱۴ و ۲۰۲۱ به اوج رسیده و هر یک از این دوره‌ها منجر به تلفات بالای انسانی، تخریب زیرساخت‌ها و بحران‌های انسانی در این منطقه شده است اما جنگی که از هفتم اکتبر ۲۰۲۴ آغاز شد با همه جنگ‌های پیشین فرق داشت چرا که این بار صدای شکستن استخوان‌های رژیم صهیونیستی به حدی بلند بود که تا خیابان‌ها و دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا نیز رسید و دیگر هیچ کاری از کسی برای ترمیم هیمنه شکسته رژیم صهیونیستی بر نیامد.

مقاومت نیروهای حرکت مقاومت اسلامی و مردم غزه موجب شد تا رژیم صهیونیستی بار دیگر ناتوانی‌های خود را فریاد بزند و از سر واماندگی به دلیل ناتوانی در حل مشکلات ناشی از جنگ و جنایت‌هایش مجبور به پذیرش پیش دستانه آتش بس شود.

اراده‌ای مستحکم‌تر از ساختمان‌های غزه

این آتش بس با تمام آتش بس‌هایی که تاکنون بین طرف‌های یک درگیری رخ داده است متفاوت است چرا که در این آتش بس در یک طرف رژیم صهیونیستیِ تا بن دندان مسلح و آمریکای اصطلاحاً ابرقدرت قرار داشت و در سویی دیگر گروهی کوچک و مردمی عزادار که خانه‌هایشان را از دست داده بودند.

اراده مردم غزه بسیار مستحکم‌تر از ساختمان‌های فلسطین اشغالی بود و با وجود اینکه رژیم اشغالگر قدس از هر ابزاری برای به زانو درآوردن مردم استفاده کرد، اما مردم غزه مقاومت را کنار نگذاشتند و نشان دادند که سزاوار نصرت الهی هستند.

نقطه‌ای عطف در مبارزات آزادی‌بخش فلسطین

مقاومت غزه نقطه‌ای الهام بخش برای جهانیان؛ استراتژی صهیونیست‌ها شکست خورده است

حجت الاسلام والمسلمین احمد غلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تحلیل عوامل مختلف نشان می‌دهد که پیروزی مقاومت در برابر رژیم فراتر از یک موفقیت نظامی صرف، و نقطه عطفی در تاریخ مبارزات آزادی‌بخش فلسطین است.

پاسخ استراتژیک حماس در برابر رژیم صهیونیستی

وی با اشاره به عملیات “طوفان الاقصی” که توسط حماس آغاز شد، این اقدام را نه صرفاً یک تهاجم نظامی، بلکه پاسخی استراتژیک و دفاعی مشروع در برابر تجاوزات مستمر و نقض سیستماتیک حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی ارزیابی کرد و با تاکید بر جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در طول دهه‌های گذشته، از جمله محاصره غزه، قتل عام‌های مکرر و تخریب زیرساخت‌ها، این عملیات را پاسخی مشروع به دهه‌ها ظلم و ستم دانست.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: اگر چه در ظاهر حماس آغازگر این نبرد بود، اما ماهیت آن دفاع از هویت، سرزمین و حق حیات در برابر تجاوزگری مستمر و ساختار آپارتاید رژیم صهیونیستی بود.

ضعف‌های ساختاری رژیم صهیونیستی در رویارویی با مردم غزه

حجت الاسلام غلامی با بررسی جنگ‌های هشت، بیست و دو و سی و سه روزه گذشته و با استناد به تجزیه و تحلیل‌های کارشناسی و همچنین اظهارات شخصیت‌های برجسته منطقه‌ای مانند سید حسن نصرالله، دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان، به طور دقیق به ضعف‌های ساختاری و بنیادین رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: ضعف اطلاعاتی و امنیتی، نقصان رژیم صهیونیستی امکان نفوذ گسترده و غافلگیری را برای مقاومت فلسطینی فراهم کرد همچنین فقدان آمادگی برای جنگ نامتقارن، ناتوانی رژیم صهیونیستی در مقابله با تاکتیک‌های نوین جنگی به ویژه تونل‌ها و حملات غافلگیرانه و فرار از جنگ رو در رو همه نشان از استیصال رژیم صهیونیستی است‌.

وی با اشاره به پناه بردن رژیم صهیونیستی به حملات هوایی و زمینی گسترده اما غیر هدفمند به جای درگیری رو در رو با مقاومت فلسطینی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی تلاش کرد با ایجاد جنگ روانی، شکست خود را برعکس جلوه داد و افکار عمومی جهان را با خود همراه کند.

حجت‌الاسلام غلامی نقش جمهوری اسلامی ایران در تقویت و حمایت از جبهه مقاومت و الهام‌بخشی انقلاب اسلامی را در افزایش قدرت و اراده مقاومت فلسطینی برجسته کرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران الگویی برای مبارزه با ظلم و استکبار و الهام بخش ملل آزاده در جهان شد.

فرار صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی نقطه عطفی بزرگ برای جبهه مقاومت

حجت الاسلام والمسلمین غلامی ضمن اشاره به خسارات گسترده وارده به رژیم صهیونیستی از نظر تلفات انسانی، ویرانی زیرساخت‌ها و لطمات جبران ناپذیر به اعتبار بین‌المللی این رژیم، به فرار گسترده ساکنان سرزمین‌های اشغالی به دلیل ترس و احساس ناامنی اشاره کرد و گفت: این خود گواهی بر شکست استراتژیک رژیم صهیونیستی است.

موازنه قدرت در منطقه تغییر کرده است

وی مذاکرات پس از جنگ و پذیرش خواسته‌های مقاومت فلسطین توسط رژیم صهیونیستی را نشانه‌ای بارز از پیروزی جبهه مقاومت و شکست رژیم صهیونیستی دانست و ادامه داد: این پذیرش، با وجود حمایت‌های گسترده بین المللی از رژیم صهیونیستی، نشان از تغییر موازنه قدرت در منطقه و شکست استراتژی رژیم صهیونیستی دارد.

در پایان، حجت الاسلام غلامی با تاکید بر افول جایگاه رژیم صهیونیستی در عرصه بین المللی، افزایش انزجار و نفرت جهانی از این رژیم و راهپیمایی‌های مردمی گسترده علیه اسرائیل در کشورهای مختلف، پیروزی غزه را فراتر از یک پیروزی نظامی صرف، یک پیروزی ایدئولوژیک و سیاسی خواند و خاطرنشان کرد: این مقاومت الهام بخش ملت‌های آزاده در سراسر جهان خواهد بود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا