مشارکت ۷۰۰ میلیارد تومانی خیرین مدرسه ساز در سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرنگار مهر، میثم لک زایی ظهر امروز یک شنبه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: در حاضر سرانه فضای آموزشی سیستان و بلوچستان معادل ۳و۸۷ دهم درصد هست که این رقم در تهران چهار و یک دهم متر مربع است.
وی ادامه داد: همچنین اکنون و براساس آمار، در سیستان و بلوچستان حدود هشتصد هزار دانش آموز در مدارس دولتی و ۷۰ هزار نفر در مدارس غیر دولتی مشغول به تحصیل هستند.
مدیرکل توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان با اشاره به این مطلب که به دنبال تخقق عدالت آموزشی در استان هستیم، اضافه کرد: شهرستانهایی که نیاز بیشتری به فضاهای آموزشی دارند در اولویت ما هستند.
وی خاطر نشان کرد: ۹۰ درصد مدارس تازه تأسیس شهر زاهدان در حاشیه شهر ساخته میشود.
وی تصریح کرد: در سال گذشته هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل شده و این رقم در شش ماهه اول امسال ۷۰۳ کلاس درس بوده است.
مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس گفت: ۵۰ درصد کلاسهای تحویلی با مشارکت خیرین و بنیاد برکت، بنیاد علوی ساخته میشود.
لکزایی گفت: آورده خیرین در سال هزار و ۴۰۲ مبلغ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.
وی اظهار کرد: در سال گذشته، این رقم ۸۰۰ میلیارد بوده و از ابتدای سال تا کنون رقم ۷۰۰ میلیارد تومان از سوی خیرین پرداخت شده است.
وی ادامه داد: برنامه ریزی شده تا در بهمن ماه سال جاری همایش خیرین مدرسه ساز در تهران برگزار شود تا بتوانیم به جذب خیرانی که امکان حضور در استان را ندارند بپدرازیم.
مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان، گفت: احداث مدارس شبانه روزی و دارالفنون در استان در اولویت هست و با احداث مدارس دارالفنون و مجتمعهای شبانه روزی، زیربنای مدارس استان تا ۷۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
وی در ادامه با اشاره به تجهیز مدارس به سیستمهای گرمایشی و سرمایشی بیان کرد: تا کنون ۶۰ کلاسهای درس استان به سیستمهای نوین و مدرن سرماشی و گرمایشی نظیر اسپیلت تجهیز شده اند.
وی تصریح کرد: در بحث فضاهای آموزشی ۴۰ سالن ورزشی و استخر با زیربنای ۳۰ هزار متر مربع در استان در حال ساخت است.