هنر > سینمای ایران

مدیرعامل سینماشهر: قرار نیست رقیب بخش خصوصی باشیم



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه سینماشهر، اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران با حضور در موسسه سینماشهر با حبیب ایل‌بیگی مدیرعامل این موسسه دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست که با حضور محمد آلادپوش، نادر رضایی، هومان شیدرنگ، کامران سحرخیز، معصومه فردشاهین و جمعی از مدیران و مشاوران موسسه سینماشهر برگزار شد، حبیب ایل‌بیگی، مدیرعامل موسسه سینماشهر نیز ضمن ابراز خرسندی بابت برگزاری این نشست با اشاره به فعالیت‌های صنفی به‌عنوان تکمیل‌کننده اقدامات دولتی اظهار کرد: هفتاد درصد از فعالیت‌های موسسه سینماشهر را موضوعاتی همچون تجهیز و راه‌اندازی سینما تشکیل می‌دهد. مجموعه سینماشهر بر این اعتقاد است که باید همراه با صنوف حرکت کرده و این دو مکمل یکدیگر باشند، چراکه سینما فعالیتی جمعی است و همگی باید در کنار یکدیگر امورات مختلف را سامان دهیم ما در موسسه سینماشهر این آمادگی را داریم که با اتحادیه همکاری مؤثر و کاملی را داشته باشیم.

مدیرعامل موسسه سینماشهر همچنین با اشاره به نقش تنظیم گری به‌جای تصدی‌گری در این حوزه نیز افزود: ما در دوره جدید مدیریت سیاست و هدف‌گذاری‌مان تنظیم گری به‌جای تصدی‌گری است و قرار نیست رقیب بخش خصوصی باشیم، اساساً نباید فراموش کرد که هرگاه به دنبال تصدی‌گری بودیم نتیجه‌ای جز انحصار به وجود نیامده است.

ایل‌بیگی با تأکید بر عدم ورود این موسسه مبنی بر خرید تجهیزات فنی عنوان کرد: موسسه سینماشهر با توجه به مشکلات به وجود آمده به‌هیچ‌عنوان در بحث خرید تجهیزات فنی ورود نخواهد کرد، چراکه این موضوع سیاستی اشتباه بوده که پیش‌ازاین وجود داشته است. به همین دلیل به کمک‌های مشورتی متخصصان اتحادیه‌ و کارشناسان نیازمندیم و همان‌طور که مطرح کردم ما در موسسه سینماشهر آماده همکاری در وجوه مختلف هستیم.

مدیرعامل موسسه سینماشهر همچنین با اشاره نقش و سهم مؤثر این اتحادیه در مباحث فنی جشنواره فیلم فجر نیز ابراز کرد: اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران می‌تواند در جشن سینمای ایران نقش مؤثری را ایفا کند و حلقه واسط میان این رویداد سینمایی و استودیوهای فنی محسوب شده و از این طریق سازمان سینمایی و دفتر جشنواره در جریان ریز اتفاق‌های جاری در خصوص امور فنی فیلم‌ها و سالن‌ها قرار بگیرند.

ایل‌بیگی در ادامه اظهار کرد: موضوع مهم دیگر همکاری با موسسه در تهیه یک پودمان آموزشی مهارت محور جهت توسعه و ارتقای فنی مهارت‌ تکنسین‌های سینما است، چراکه در این خصوص ضعف‌های جدی وجود دارد و نیاز است تا مسئولان فنی سینماها به دانش روز مجهز شوند. همچنین همکاری با موسسه در خصوص شناسنامه‌دار کردن تشکل‌ها، شرکت‌های تجهیزات فنی و ارائه‌دهنده خدمات فنی با سینماها موضوع مهم دیگری است که باید موردتوجه قرار گیرد.

وی ابراز کرد: همکاری در خصوص ارزیابی فنی سینماهای کشور و برآورد تجهیزات فنی موردنیاز تا پنج سال آینده نیز ازجمله برنامه‌های پیش روی موسسه سینماشهر است.

ایل‌بیگی در پایان گفت: مورد دیگر در خصوص تدوین نظام استاندارد خدمات فنی سینمای ایران و ارتقای کیفیت این صنعت است. به‌طور طبیعی اگر خدماتی که ارائه می‌شود بر اساس کیفیت باشد، اتفاق‌های مثبتی صورت خواهد گرفت و باید به این نکته نیز به‌صورت ویژه توجه شود.

در ادامه معصومه فردشاهین عضو هیئت‌مدیره و دبیر اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران ضمن معرفی کوتاه از نحوه تأسیس و شکل‌گیری اتحادیه با انتقاد از عدم همراهی مدیران سابق با این اتحادیه اظهار کرد: متأسفانه بسیاری از مدیران سابق با اتحادیه علی‌رغم حضور اعضای باسابقه و باتجربه آشنایی و همراهی چندانی نداشتند، به‌خصوص مدیران سابق موسسه سینماشهر به‌عنوان نهادی که می‌توانست بیشترین همکاری‌ها را داشته باشد؛ اما اکنون خرسند و خوشحالیم که مدیریت فعلی موسسه سینماشهر در کنار همراهی با اتحادیه آشنایی کاملی با اعضای آن دارند.

کامران سحرخیز دیگر عضو هیئت‌مدیره اتحادیه نیز در ادامه با انتقاد از عدم آشنایی و استفاده از ظرفیت‌ها و توصیه‌های اعضای این اتحادیه در حوزه‌های فنی سیما در ادوار گذشته گفت: ما توصیه‌های متعددی را در حوزه‌های فنی پیرامون تجهیزات سالن‌های سینما به مدیریت سابق داشتیم که عملاً توجهی به آن‌ها نمی‌شد به‌عنوان نمونه در موضوع شناسا که به‌نوعی استفاده از اینترانت بود در همان روزهای نخست و علی‌رغم توصیه‌ها و تذکرات کارشناسان مختلف و متخصص عنوان کردیم که به دلایل فنی که یکی از این دلایل عدم پوشش سراسری بود نه‌تنها به سرانجام نمی‌رسد بلکه هزینه‌های چند برابری نیز متحمل خواهید شد به‌عنوان‌مثال عملکرد شناسا در جشنواره فیلم فجرچهل و دوم که نه‌تنها به نتیجه نرسید بلکه اگر تدبیری دوستان نبود شاهد خسارت‌های مادی و معنوی بسیاری می‌شدیم. در موضوع سرورهای سینماها نیز شاهد وضعیت مشابه هستیم. استفاده از سرورهای خلیج که دارای اشکالات بسیاری بودند و تعویض آن‌ها باعث تحمیل هزینه‌ها چند برابری شده است.

نادر رضایی صدابردار باسابقه سینما و رییس هیئت‌مدیره اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی سینمای ایران نیز با اشاره به ایرادات قانونی در تهیه قراردادها بدون توجه به توصیه کارشناسان که توسط اتحادیه صورت گرفت عنوان کرد: ما تا جایی که بررسی کردیم خریدها از یک مغازه‌دار در خیابان جمهوری صورت گرفته بود و با توجه به هزینه‌های میلیاردی اساساً باید قراردادها با یک شرکت صورت بپذیرد نه با یک فرد و شخص خاص، آن‌هم تجهیزات بی‌کیفیت و اصطلاحاً برای مصرف خانگی که قرار بود به‌منظور استفاده در سالن‌های سینما تهیه شوند و تنها پاسخی که به ما داده شد پیرامون ثبت شرکت آن هم پس از خرید بود تا منع قانونی به وجود نیاید درحالی‌که امروز با مراجعه به اسناد موجود تاریخ ثبت شرکت و تاریخ خریدهای میلیاردی گواه این تخلف است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا