استانها > مازندران

ماهی سفید ۵۰ درصد ترکیب صید را در مازندران تشکیل می دهد



به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی شامگاه جمعه در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی از مجموعه ماهیان خاویاری قره‌برون جویبار، ظرفیت‌های دریای خزر را در حوزه تولیدات دریایی، ارزآوری و اشتغال‌زایی بی نظیر دانست وگفت: این مجموعه با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته و زنجیره کامل تولید ماهیان خاویاری، نقش مهمی در تقویت اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار منطقه ایفا می‌کند.

وی اعلام کرد: این شرکت با تخصص در پرورش ماهیان خاویاری و تولید خاویار با کیفیت برتر، از آب دریا، نیروهای متخصص، تجهیزات پیشرفته و خوراک مرغوب استفاده می‌کند و دارای زنجیره کامل تولید از تکثیر تا برداشت و فرآوری است.

مؤمنی با اشاره به آغاز فصل صید ماهی‌های استخوانی از اواسط مهرماه تا فروردین‌ماه سال آینده، افزود: مرکز تکثیر، پرورش و بازسازی ذخایر آبزیان شهید رجایی ساری، مسئولیت تکثیر بچه ماهیان را بر عهده دارد. لاروهای ماهی پس از پرورش به وزن ۸ تا ۹ گرم، با هماهنگی اتحادیه صیادی پره، یگان حفاظت آبزیان شیلات و حفاظت محیط زیست، در رودخانه‌های استان رهاسازی می‌شوند.

وی تاکید کرد: ماهی سفید بیش از ۵۰ درصد از صید و بیش از ۶۰ درصد از درآمد صیادان مازندران را به خود اختصاص می‌دهد. تکثیر طبیعی و مصنوعی این گونه در یک دهه اخیر به سالانه ۱۰۰ میلیون قطعه رسیده است.

وی افزود: همچنین، معیشت بیش از چهار هزار و ۲۰۰ ماهیگیر در قالب ۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره در مازندران، از طریق صید در دریای خزر تأمین می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به آمار صید ماهیان استخوانی در فصل گذشته، گفت: صیادان مازندران در فصل صید گذشته حدود سه هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهی‌های استخوانی در دریای خزر صید کردند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه این صنعت نه تنها به ارزآوری و تقویت اقتصاد مقاومتی کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز اشتغال‌زایی و بهبود معیشت جوامع محلی است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا