اخبار سیاسی ایران > سیاست داخلی

ماجرای پیشنهاد دیدار پزشکیان با رهبری درباره قانون حجاب | اگر رئیس‌جمهور شوم ۶ ماه بعدش مردم در خیابان شعار می‌دهند، استعفا! استعفا!



به گزارش همشهری آنلاین به نقل از کیهان، ارگان حزب کارگزاران می‌گوید رئیس‌جمهور، جلسه‌ای را با حسن روحانی، اسحاق جهانگیری، علی‌اکبر ناطق‌نوری و سیدحسن خمینی برگزار کرده است.

سازندگی در گزارشی با عنوان جلسه ۵ نفره نوشت: رئیس‌جمهور چندی پیش جلسه‌ای ۵‌ نفره با علی‌اکبر ناطق‌نوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری داشت. آن طور که سایت رویداد۲۴ از جزئیات خبر داده، در این جلسه که درخصوص مهم‌ترین مسائل کلان نظام گفت‌وگو شده، حاضران به رئیس‌جمهور یادآوری می‌کنند که حل مسئله لایحه حجاب و فیلترینگ مهم‌ترین وعده‌های او در زمان انتخابات بوده است. همچنین این جمع به پزشکیان توصیه می‌کند که درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند. در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌شود که در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجه‌ای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمی‌شود، کشور را اداره کرد.

سازندگی در ادامه به داستان‌سرایی می‌پردازد و می‌نویسد: تندروها از هیچ کاری برای بی‌کفایت جلوه دادن دولت جدید و اینکه به مردم ثابت کنند، پزشکیان نمی‌تواند به وعده‌هایش عمل کند از هیچ کاری دریغ نکردند. از روزی که انتخابات را به اصلاح‌طلبان و معتدلین باختند انگار کینه بیشتری هم پیدا کردند. تندروها قصد کمک ندارند و در این چند ماه همواره ثابت کرده‌اند که به جز سنگ‌اندازی و عقده‌گشایی در قبال باخت‌شان در انتخابات هدف دیگری ندارند. از پایدارچی‌ها در مجلس که از محمدجواد ظریف به‌ عنوان اهرمی برای حمله به پزشکیان استفاده می‌کنند تا دعوت فراکسیون پایداری از سعید جلیلی برای بررسی بودجه ۱۴۰۴ به بهارستان و درست همان روز که رئیس‌جمهور برای دفاع از کلیات بودجه سال آینده به صحن علنی آمده بود. تندروها علاقه زیادی به دخالت در اموری دارند که هیچ ربطی به آنها ندارد بر کسی پوشیده نیست. اما به نظر می‌رسد، آغاز جنگ روانی تندروها علیه دولت پایانی ندارد. لذا بهترین روندی که مسعود پزشکیان می‌تواند در پیش بگیرد همین گعده‌ها با مشورت عقلای سیاسی است. اتفاقا در گفت‌وگویی که چند روز پیش اسحاق جهانگیری داشت، از این خبر داد که دولت پزشکیان از او مشورت هم می‌گیرد.

جهانگیری که خودش یکی از کسانی است که در گعده اخیر پزشکیان، ناطق‌نوری، حسن روحانی و سیدحسن خمینی حضور داشت همچنین می‌گوید که مشکلات به حدی است که من فکر می‌کنم اگر رئیس‌جمهور شوم ۶ ماه بعدش همین مردم به خیابان می‌آیند و شعار می‌دهند، استعفا! استعفا!

جهانگیری در پاسخ به این سؤال که آقای پزشکیان هم نمی‌دانست دارد وارد چه شرایطی می‌شود، تاکید کرد: «او به هر حال این حد از اطلاعات من را نداشت. فکر می‌کنم شاید من منحصربه‌فرد بودم. به هرحال من همه اطلاعات اداره کشور را دارم. همین حالا هم فکر می‌کنم نسبت به همه مسئولان حتی آنهائی که سر کار هستند، اطلاعاتم بیشتر است».

خبر دیدار پزشکیان با روحانی و جهانگیری در حالی منتشر می‌شود که برخی تحلیلگران پیش از این معتقد بودند دولت پزشکیان با توجه به برخی رویکردها و انتصابات، دولت سوم روحانی است. هر چند که خود پزشکیان این تحلیل را رد کرده است. در عین حال پزشکیان در بسیاری از حوزه‌ها منتقد وضعیتی است که از دولت روحانی به یادگار مانده است اما همان دولت بانی مشکلات مذکور، طرف مشورت دولت پزشکیان و به کار گیرنده اعضای آن است.

هم‌اکنون دست‌کم ۱۷ نفر از مدیران ارشد دولت روحانی در دولت پزشکیان حضور دارند. از جمله این افراد می‌توان به محمدجواد ظریف، مجید انصاری، عبدالناصر همتی، علی ربیعی، محسن حاجی‌میرزایی، علی طیب‌نیا، سیدعباس صالحی، صالحی امیری، سیدعباس عراقچی، محمد شریعتمداری، رضا رحمانی، سید محمود علوی، حسینعلی امیری، سیمایی صراف و… اشاره کرد و البته این فهرست غیر از ده‌ها استاندار و معاون وزیر و مدیرکل دولت روحانی است که در دولت پزشکیان مجددا بر مناصب مشابه گماشته شده‌اند.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا