استان ها > آذربایجان شرقی

لزوم خروج آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از حالت سنتی و تجهیز به شبکه هوشمند


علیرضا جزقاسمی سه شنبه، هفتم اسفندماه در آیین تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان افزود: چهار سال متوالی کشور با خشکسالی مواجه بوده که استان آذربایجان شرقی نیز از این موضوع بی نصیب نبوده است.

وی با بیان اینکه در کشور با ۶۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به میانگین بلند مدت مواجه هستیم، ادامه داد: با وجود این مشکلات ذخایر سطحی دچار نقصان شده و تأمین آب شرب و بهداشت مردم با چالش مواجه شده است.

وی عنوان کرد: خوشبختانه پروژه‌های خوبی در این استان در نظر گرفته شده که بخشی از آنها تکمیل شده و بخشی در حال اجرا است تا در پیک مصرف ۱۴۰۴ مشکلی به وجود نیاید.

جز قاسمی اظهار کرد: ما انتظار داریم باتوجه به پتانسیل نیروی انسانی که اصلی ترین سرمایه شرکت‌های آب و فاضلاب هستند و پتانسیل علمی و مالی شاهد ارتقای هرچه بیشتر شرکت آب و فاضلاب استان باشیم.

معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری آبفای کشور با بیان اینکه ما از تبریز توقع زیادی داریم چراکه شهراولین‌ها است، گفت: این استان باید در آب و فاضلاب نیز جزو برترین بوده و از حالت سنتی خارج شده و به شبکه هوشمند مجهز شود.

وی افزود: مدیرعامل جدید این شرکت برای کنترل هزینه‌ها و انضباط مالی باید برنامه داشته باشد.

وی یادآور شد: مدیر جدید شرکت باید به سبد درآمدی این شرکت تنوع ببخشد در این استان پتانسیل خوبی وجود دارد و باتوجه به اینکه درصد پوشش فاضلاب آن بالا است بیوگاز می‌تواند سرمایه گذاری خوبی باشد.

وی خاطرنشان کرد: باید در راستای انرژی خورشیدی، مولد سازی اموال و املاک و پرداخت به موقع حقوق و مزایا قدم‌های موثری برداشته شود.

لزوم خروج آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از حالت سنتی و تجهیز به شبکه هوشمند

ظفر محمدی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز در ادامه گفت: دیروز دو سیستم پمپاژ سد نهند فعال شده و دو سیستم پمپاژ دیگر نیز قبلاً فعال شده بود درحالی که این سد برای ذخیره سازی است و باید نزدیک عید نحوه صحیح استفاده از آب را رعایت کنیم.

وی افزود: انسان بدون خانه و ماشین می‌تواند زندگی کند اما بدون آب امکان حیات نیست،آب و فاضلاب یکی از دستگاه‌های حساس است.

لزوم خروج آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از حالت سنتی و تجهیز به شبکه هوشمند

محمد خانی مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز گفت: شرکت آب و فاضلاب استان با ۱۵ مترمکعب در ثانیه تولید در ۷۴ نقطه شهری و ۲۷۰۰ نقاط روستایی به جمعیت بالای چهار میلیون و ۲۰۰  نفر خدمت ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: این شرکت ۶۰ درصد آب را از منابع سطحی و ۴۰ درصد را از منابع زیر زمینی تأمین می‌کند.

وی با بیان اینکه ۷۶ درصد نقاط شهری تحت پوشش فاضلاب است، خاطرنشان کرد: متوسط کشوری ۵۶ درصد است که استان ما ۲۰ درصد بالای متوسط است.

خانی افزود: در استان ۱۵ تصفیه خانه در حال بهره داری وجود داشته و ۸ تصفیه خانه در حال ساخت است که کمک‌هایی باید در این راستا صورت گیرد تا هرچه زودتر به اتمام برسد.

وی با بیان اینکه در طول سه سال ۱۸ شهر در وضعیت قرمز قرار گرفته بودند که این آمار را به پنج شهر کاهش داده‌ایم، گفت: ۹۸۰ روستا دارای تنش جدی بودند که درحال حاضر به ۴۰۰ مورد رسیده است.

وی افزود: شرکت آب و فاضلاب استان ۲۹۰۰ نفر پرسنل دارد که ۲۱۰۰ نفر آنها دائمی و مابقی حجمی و شرکتی هستند، ۲۵۰ نفر از همکاران حجمی را به بخش دائمی آورده‌ایم.

لزوم خروج آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از حالت سنتی و تجهیز به شبکه هوشمند

ابراهیم سلیمانی، مدیرعامل جدید شرکت و آب و فاضلاب آذربایجان شرقی هم گفت: حال که با استعانت از خداوند متعال فرصت دیگر فراهم شد سعی می‌کنم با تاثی از منویات رهبر معظم و شعار سال گام‌های موثر و اساسی بردارم.

وی ادامه داد: اعتقاد دارم یکی از سرمایه‌های اصلی شرکت پرسنل خدوم آن است، انتظارم دارم همانطور که سایر مدیران را یاری کردند همراه من هم باشند تا با کمک یکدیگر بر مشکلات شرکت غلبه کنیم.

ارتباط فردا: در این آیین از خدمات سه ساله محمد خانی مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب استان تجلیل به عمل آمده و ابراهیم سلیمانی به عنوان مدیرعامل جدید معرفی شد.

لزوم خروج آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از حالت سنتی و تجهیز به شبکه هوشمند

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا