استانها > مرکزی

قصه گویی فرصتی برای تقویت هویت ملی است



به گزارش خبرنگار مهر، محمد امین باقری ظهر یکشنبه در آئین افتتاحیه جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان مرکزی با اشاره به اهمیت قصه‌گویی در کاهش استفاده از کودکان از فضای مجازی اظهار کرد: برگزاری این جشنواره و اینگونه فعالیت‌های فرهنگی کانون پرورش فکری باعث می‌شود تا کودکان کمتر در محیط فضای مجاری باشند و فرصتی برای بازگشت هنر و قصه‌ها به بطن زندگی آنها و تقویت هویت ملی و اسلامی خواهد بود.

مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تصریح کرد: مرحله استانی بیست‌و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی با حضور ۷۳ قصه‌گو آغاز به کار کرد و برای ورود به مرحله استانی طی ۲ روز به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

باقری ادامه داد: قصه گویی یکی از پایدارترین و قدیمی‌ترین هنرهای ایرانی است و باعث تقویت و ارتباط بیشتر خانواده شده است.

ارسال یک هزار و ۱۴۱ قصه به دبیرخانه جشنواره

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی نیز گفت: در این جشنواره ۷۳ قصه به مرحله اجرای حضوری راه پیدا کرده‌اند که امروز و فردا قصه‌ها توسط بچه‌های شرکت کننده اجرا و توسط داورانی از اراک، اصفهان و لرستان قضاوت می‌شوند و بهترین قصه‌ها به مرحله منطقه‌ای و ملی فرستاده می‌شوند.

احسان منصوری با بیان اینکه آثار دریافتی به این جشنواره نسبت به سال گذشته رشد داشته است، افزود: سال گذشته حدود ۴۰۰ اثر به جشنواره ارسال شد امت امسال در مرحله حضوری یک‌هزار و ۱۴۱ قصه دریافت شده که این موضوع کار را برای پایش و داوری سخت می‌کند.

وی ادامه داد: در مرحله غیرحضوری که در سایت ثبت‌نام می‌شود تا ششم دی‌ماه ادامه دارد و پیش بینی می‌شود شمار ارسال آثار به یک‌هزار و ۶۰۰ قصه برسد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا