استان ها > گلستان

فهیمه و چرخ خیاطی اش/ قصه زنی که رویایش را دوخت


فهیمه صانعی، بانوی ۲۸ ساله اهل بندرترکمن، با وجود محدودیت‌های مالی، خانوادگی و اجتماعی، موفق شده است با تکیه بر علاقه و پشتکار، مسیر کارآفرینی را در حوزه تولید پوشاک طی کند.

در ادامه، گفت‌وگوی ایسنا با این بانوی جوان و پرتلاش را می‌خوانید:

ایسنا: لطفاً خودتان را معرفی کنید؟

فهیمه صانعی هستم، ۲۸ ساله، ساکن شهرستان بندرترکمن از استان گلستان. چند سالی است که از همسرم جدا شده‌ام و یک فرزند دارم.

ایسنا: چه شد که وارد حرفه خیاطی شدید؟

از دوران مجردی به خیاطی علاقه داشتم. مادرم هم خیاطی ماهر بود و همین موضوع من را به این مسیر علاقه‌مند کرد. پس از جدایی و با توجه به شرایط زندگی، تصمیم گرفتم این حرفه را جدی‌تر دنبال کنم. با توکل به خدا، کارم را از خانه شروع کردم و حالا تولیدی کوچکی دارم که چند کارآموز نیز در آن مشغول به فعالیت هستند.

فهیمه و چرخ خیاطی اش/ قصه زنی که رویایش را دوخت

ایسنا: کارتان را با چه سرمایه و فضایی آغاز کردید؟

کار را با یک چرخ خیاطی ساده که متعلق به مادرم بود، در خانه شروع کردم. هیچ مدرک یا دوره‌ای نگذراندم و تنها با تلاش و استعداد شخصی پیش رفتم. درآمدهای اولیه را پس‌انداز کردم و توانستم یک دستگاه سردوز تهیه کنم. بعدها با وامی که از کمیته امداد گرفتم، دستگاه نقشه‌بر مخصوص لباس‌های ترکمنی خریداری کردم و تولیدی‌ام را گسترش دادم.

ایسنا: در آغاز مسیر با چه چالش‌هایی مواجه شدید؟

بزرگ‌ترین مانع، خانواده‌ام بودند که علاقه‌ای نداشتند من خارج از خانه فعالیت داشته باشم. همیشه آرزو داشتم مغازه داشته باشم اما پدرم اجازه نمی‌داد. با گذشت زمان و افزایش مراجعه مشتری‌ها، خانواده‌ام راضی شدند که مغازه‌ای راه‌اندازی کنم. در زندگی قبلی‌ام نیز با محدودیت‌های مالی و عاطفی زیادی مواجه بودم، اما با پشتکار از آن‌ها عبور کردم.

ایسنا: روند طراحی و تولید محصولاتتان چگونه است؟

برای هر فصل، مدل‌های جدیدی طراحی می‌کنیم. برای زمستان از پارچه‌های ایرانی استفاده کرده‌ایم و برای بهار و تابستان قصد داریم لباس‌هایی با پارچه‌های نخی و وارداتی تولید کنیم.

فهیمه و چرخ خیاطی اش/ قصه زنی که رویایش را دوخت

ایسنا: چه ویژگی‌هایی باعث تمایز محصولات شما در بازار می‌شود؟

همیشه تلاش می‌کنم کیفیت دوبرابری در محصولاتم ارائه دهم اما با قیمتی مناسب. همین موضوع باعث جذب مشتریان بیشتر شده است.

ایسنا: تجربه‌ای هم در حوزه تبلیغات و بازاریابی داشته‌اید؟

چند سال پیش برای پیج کاری‌ام تبلیغاتی انجام دادم اما نتیجه خوبی نگرفتم. بیشتر مخاطبان فیک بودند و جذب مشتری واقعی اتفاق نیفتاد. از آن زمان دیگر تبلیغ نکرده‌ام.

ایسنا: آینده کسب‌وکارتان را چگونه می‌بینید؟

ایده‌ها و طرح‌های زیادی در ذهن دارم اما به‌دلیل کوچک بودن فضای کار و کمبود نیروی انسانی، امکان اجرای همه آن‌ها را ندارم. با این حال، برنامه‌ریزی کرده‌ام تا در تابستان سال آینده مغازه‌ای مستقل باز کنم و کسب‌وکارم را توسعه دهم.

ایسنا: سخن پایانی شما؟

استراحت بیش از حد، انرژی منفی ایجاد می‌کند. کار و تلاش، به انسان انگیزه و روحیه می‌دهد. همیشه به این باور داشته‌ام که با زحمت می‌توان به رضایت درونی رسید و همین شعار همیشگی من در زندگی بوده است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا