استان ها > مرکزی

ضرورت کار محتوایی و نرم افزاری در آموزش و پرورش



مهدی زندیه وکیلی، ۱۹ آذر در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: تمام اعضای شورای آموزش و پرورش بایستی در این شورا حضور پیدا کنند و علت غیبت بعضی از افراد در جلسه، باید مشخص شود.

وی با تاکید بر اینکه محتوای یک مسئله مهم‌تر از ظاهر مسئله است گفت: شاید بر روی کاغذ بتوانیم مستندسازی خوبی کنیم ولی در آموزش و پرورش فعالیت محتوایی و نرم افزاری مهم است.

وی تصریح کرد: در وضعیت کنونی، اهمیت مسائل پرورشی در آموزش و پرورش مهم‌تر از مباحث آموزشی و تحصیلی است و گزارش‌ها از عدد و رقم باید به سمت گزارش‌های کیفی سوق پیدا کند.

زندیه وکیلی با بیان اینکه بخش زیادی از موضوعات کیفی در داخل استان قابل حل است گفت: برای حل مشکلات، باید برنامه جدی داشته باشیم و شاخص‌های دقیق را اندازه گیری کنیم. شاخص‌های کمی زمانی درست خواهد شد که در محتوا اتفاق بیفتد.

وی در رابطه با طرح نماد(نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: فقط شناسایی دانش آموزان دارای مشکلات روانشناسی مهم نیست بلکه باید بعد از شناسایی، به آنها خدمات مشاوره‌ای داده شود.

استاندار مرکزی اضافه کرد: به نظر من بیش از ۵۰ درصد افراد جامعه نیاز به خدمات مشاوره‌ای دارند. من زمانی که مشاور وزیر صمت بودم برای همه کارکنان وزارتخانه مشاوره رایگان روانشناسی گذاشتم.

وی با تاکید بر اینکه در درجه اول باید به معلمین خدمات مشاوره‌ای داده شود گفت: نباید به تست خوداظهاری و شناسایی اکتفا کنیم و باید خدمات مشاوره‌ای خوبی ارائه دهیم. اگر نیاز به کمک مالی است از محل مسئولیت‌های اجتماعی یا حوزه‌های دیگر اقتصادی می‌توانیم تامین کنیم.

زندیه وکیلی با بیان اینکه برای حوزه خدمات مشاوره‌ای و پرورشی باید وقت و هزینه بگذاریم تصریح کرد: ظرافت‌های پرورشی در تمام شهرستان‌های استان باید در نظر گرفته شود. ما نیازمند همکاری و کمک خود فرهنگیان هستیم تا مشکلات آنها را حل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه نباید به دنبال پوشش واقعیت‌ها به خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی و تفکر جوانان و نوجوانان باشیم گفت: باید واقعیت‌ها را ببینیم و راهکار پیدا کنیم و کارهای در حد توان خودمان را انجام دهیم. ما نباید صورت مسئله را پاک کنیم یا پوشش دهیم بلکه باید در این جلسات، تصمیمات واقعی بگیریم.

زندیه وکیلی با تاکید بر لزوم شکل گیری نظام پیشنهادات فرهنگیان گفت: راه پیشنهادات بدنه آموزش و پرورش را نباید ببندیم و پیشنهادات تمام ۱۷ هزار نفر کارمند آموزش و پرورش استان را در این جلسات باید مطرح کنیم. ما نیازمند پیشنهادات مبتنی بر دانش و فناوری فرهنگیان هستیم.

وی در رابطه با طرح درخواست مجوز فروش یک زمین‌ اهدایی در اراک و یک مدرسه در دلیجان افزود: این زمین و مدرسه، طبق مقررات مربوطه و روال قانونی، با بالاترین قیمت به فروش گذاشته شود و پول آن، تبدیل احسن انجام شود. با پول آن می‌توان یک زمین دیگر خریداری یا مدارس نیمه تمام تکمیل کرد. تغییر کاربری زمین‌ها به کاربری آموزشی نیز قابل انجام است.

بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز اظهار کرد: خوابگاه دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان اراک در بدترین شرایط و کوچکترین فضا قرار دارد و در این خصوص باید تصمیمی جدی گرفته شود. 

انتهای پیام 



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا