بهداشت و درمان

صبحانه مفصل برای پیشگیری از افسردگی در بیماران قلبی



به نقل از هلث دی نیوز، محققان چینی دریافتند افرادی که بیماری قلبی دارند، در صورت خوردن صبحانه پرکالری و مفصل، احتمال بیشتری دارد که از افسردگی پیشگیری کنند.

تیمی به سرپرستی «هونگ کوان شیء» از دانشگاه پزشکی هاربین خاطرنشان کرد: «شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد بیماران مبتلا به بیماری قلبی در مقایسه با جمعیت عمومی بیشتر در معرض ابتلاء به افسردگی هستند و نشان داده شده است که عوامل رژیم غذایی نقش مهمی در بروز و ابتلاء به افسردگی دارند».

به گفته محققان، زمان دریافت کالری می‌تواند ریتم شبانه روزی و متابولیسم را تنظیم کند و اختلال در ریتم شبانه روزی ممکن است یکی از عوامل افسردگی باشد.

بیماران قلبی در حال حاضر در معرض خطر افسردگی قرار دارند، بنابراین مطالعه جدید به بررسی ارتباط احتمالی بین وعده‌های غذایی روزانه و سلامت روان بیمار پرداخته است.

این تیم داده‌های سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ را از تقریباً ۳۲۰۰۰ آمریکایی که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده ثبت نام کرده بودند، بررسی کردند.

تقریباً ۳۵۰۰ شرکت کننده (با میانگین سنی ۶۶ سال) به بیماری قلبی مبتلا بودند و ۵۵۴ نفر از این افراد نیز مبتلا به افسردگی بودند.

شرکت کنندگان در نظرسنجی همچنین گزارش دادند که در طول یک روز معمولی چه چیزی و چه زمانی خورده اند.

داده‌ها نشان داد افرادی که بیشترین کالری را در صبحانه دریافت کردند (به طور متوسط ۷۹۱ کالری) در مقایسه با افرادی که کم‌ترین صبحانه را می‌خوردند (میانگین ۸۸ کالری) ۳۰ درصد کمتر در معرض افسردگی بودند.

و زمانی که افراد حتی ۵ درصد از کالری روزانه خود را از شام یا ناهار به صبحانه تغییر دادند، این امر با کاهش ۵ درصدی خطر افسردگی مرتبط بود.

نتیجه نهایی: زمان غذا خوردن به اندازه آنچه می‌خورید مهم است. زمان مصرف انرژی در رژیم غذایی باید با نوسانات ساعت بدن هماهنگ باشد تا خطر افسردگی کاهش یابد.



منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا