استانها > مرکزی

سهمیه تخصیصی گاز به نیروگاه صفر است؛ آلودگی هوا مانع توسعه مرکزی



به گزارش خبرنگار مهر، نادرقلی ابراهیمی ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه آلودگی هوای استان مرکزی اظهار کرد: کمتر از یک ماه قطع مازوت سوزی را شاهد بودیم و انتظار می‌رفت این مهم تداوم داشته باشد.

وی افزود: مردم اراک و شازند نسبت به مازوت کم سولفور و پر سولفور حساسیت دارند و امید است در سطح کلان اقداماتی انجام شود تا مازوت سوزی نیروگاه حرارتی شازند قطع شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس با اشاره به اینکه بنده از ابزار نظارتی خود استفاده و تذکر و سوال خود را در سامانه مجلس درج کردم، گفت: برگزاری جلسات ثمربخش نیست و در این راستا باید برنامه جامع داشته باشیم تا سهم وظایف و تکالیف در سطح استان و ملی مشخص و زمان بندی شود.

ابراهیمی افزود: در راستای کاهش آلودگی هوا پایه گذاری لازم و پس از چند سال مطالعات اساسی در دانشگاه اراک انجام شده و انتظار است دستگاه‌های سنجش آلودگی هوا که مربوط به ۲۰ سال گذشته است تجهیز و به روز رسانی شود چرا که اکنون اطلاعات دقیقی به ما ارائه نمی‌دهد.

واحدهای آلاینده برنامه مشخص ارائه دهند

وی بیان کرد: واحدهای آلاینده باید تعیین تکلیف و برنامه مشخص ارائه دهند همچنین حضور ۱۹ دستگاه متولی قانون کاهش آلایندگی هوا و دادستان اراک و شازند باید در این نشست‌ها الزامی است.

وی گفت: کنارگذر شمالی اراک برای دهه فجر زیر بار ترافیکی می‌رود و ورود ۱۵ هزار وسیله نقلیه سنگین داخل شهر اراک ممنوع می‌شود که انتظار می‌رود شهرداری در اسرع وقت نسبت به تجهیز و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و تاکسی برقی اقدامات لازم را انجام دهد.

ابراهیمی گفت: اورهال کردن نیروگاه، تعویض ۲۴ مشعل و بویلرها و خروجی‌های اگزوزها، قانون جهش تولید دانش بنیان نیز باید احصا و تکلیف شود همچنین تولید بنزین و گازوئیل استاندارد در اراک و شازند مورد توجه باشد.

وی افزود: دیسپاچینگ ملی، سهمیه گاز نیروگاه حرارتی شازند را تأمین نکرده متأسفانه سهمیه گاز نیروگاه صفر است و علت این امر باید مشخص شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح جامع آلایندگی هوا مطالبه جدی ما از هیئت دولت است و باید به روز شود و در لیست و در فهرست پروژه‌های ملی استان قرار بگیرد و تأمین اعتبار لازم برای مدیریت کانون‌های گرد و غبار، مطالبه جدی مرکزی و استان قم است.

ابراهیمی تاکید کرد: آلودگی هوا، فرصت‌های توسعه و سرمایه پذیری و امید به زندگی مردم را کاهش می‌دهد که می‌طلبد در این راستا تدابیر ویژه ای اندیشیده شود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا