استان ها > قم

رسالت دانشگاه شهاب دانش، مهارت محوری و کارآفرینی است



محمد مهدی همایون پور امروز ۲۱ بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران در دانشگاه شهاب، گفت: دانشگاه شهاب دانش از سال ۱۳۸۵ با رشته‌های مهندسی آغاز به کار کرده است. سال ۹۲ این مرکز به عنوان موسسه آموزش عالی غیر دولتی انتخاب شد. در سال ۹۶ به دانشگاه ارتقا یافت و امروزه ۴۰۴۵ دانشجو در این مرکز فعالیت دارند.

رئیس دانشگاه شهاب دانش اظهار کرد: این دانشگاه، اولین دانشگاهی بود که رشته هوش مصنوعی را در مقطع دکتری در قم راه اندازی کرد. پس از آن رشته‌های جدیدی از جمله روانشناسی و زیست فناوری و حقوق نیز در دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرد.

همایون پور اظهار کرد: این دانشگاه اهمیت بسیاری برای کیفیت آموزشی قائل است و همان ابتدا نیز اعضای موسس این دانشگاه، همگی از نخبگان علمی کشور و از اساتید دانشگاه‌های امیرکبیر و شریف بودند. امروز ۵۰ عضو هیئت علمی ثابت و ۱۵۰ عضو حق التدریسی در این مرکز مشغول به فعالیت هستند.

همایون پور تصریح کرد: مساله دیگر اینکه هیئت امنای این دانشگاه تلاش کردند که به معنی واقعی غیر انتفاعی اداره شود. با توجه به کاهش دانشجویان در مراکز علمی کشور، خوشبختانه این مرکز همیشه آماری رو به رشد داشته است؛ تا کنون ۱۲ هزار نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند، هم اکنون نیز ۶۷ رشته و گرایش در این دانشگاه تدریس می‌شود.

وی در ادامه گفت: تاسیس مرکز آموزش‌های آزاد، تاسیس مرکز استاندارسازی، حضور و غیاب هوشمند دانشجویان و اساتید، تاسیس کارگروه اخلاق دانشگاه، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، میزبانی کنفرانس‌ها و همایش‌های مختلف ملی، اقدام برای ایجاد نشریات علمی پژوهشی، عقد ۲۰ تفاهم نامه با مراکز مختلف از جمله نهاد علمی ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری و سایر دانشگاه از جمله اقدامات این مرکز علمی بوده است.

همایون پور اظهار کرد: از مهمترین برنامه‌های دانشگاه می‌توان به ایجاد مرکز نوآوری و کارآفرینی و ترغیب هسته‌های فناور از اساتید، شرکت‌های نوپا و دانش بنیان، اشاره کرد. برگزاری کلاس‌های آموزش‌های تکمیلی آزاد در جهت حرفه‌ای کردن کسب و کار و مهارت فارغ التحصیلان، برگزاری طرح کهاد (آموزش و پژوهش بین رشته‌ای، اخذ دروس از رشته دیگر علاوه بر رشته اصلی)، اخذ مدرک tmc و ایجاد مرکز مهارت آموزشی و مشاوره شغلی، تاکید بر مفید بودن کارآموزی و مشاوره شغلی اشاره کرد.

وی گفت: تاسیس مرکز مشاوره، توجه به امور درمانی دانشجویان و اساتید، ارائه کارگاه‌های مرتبط به سلامت، از دیگر فعالیت‌های این مرکز است. کسب افتخار در مسابقات علمی، رباتیک، برنامه نویسی، ملی مهارت، ورزشی و فرهنگی در سال‌های اخیر نیز از مهمترین مولفه‌هایی است که دانشگاه شهاب دانش در سطح کشور با آن شناخته می‌شود.

در ادامه نیز، علی کزاری رئیس هیات امنای دانشگاه شهاب دانش نیز در سخنانی اظهار کرد: نیت بسیار خیری پشت حضور فرهیختگان کشور برای ایجاد این مرکز علمی بوده است. این مرکز علمی کاملا با توان اصلی بخش خصوصی اداره می‌شود و هیچ اتکایی به دولت ندارد ولی در برخی از بخش‌ها چون برق و گاز نیازمند عنایت مدیران استان است.

وی افزود: چند سال پیش یک شرکت چینی پیام داد که حاضریم با مشارکت شما نیروگاه ۳۰ مگاواتی تاسیس کنیم که کارهایی در این زمینه انجام شد که در نهایت محقق نشد. با توجه به مساله ناترازی برق نیازمند این گونه پروژه‌ها هستیم. با توجه به اینکه تلاش کردیم که با شکل دیگری این نیروگاه‌ها را ایجاد کنیم، امید داریم بتوانیم با ظرفیت‌هایی که جذب شده است تا اندازه ۱۰ مگاوات سرمایه گذاری انجام دهیم؛ اگر این مجوز اعطا شود می‌توانیم قطعا این پروژه را تا تابستان سال آینده در استان فعال کنیم.

وی گفت: یکی از رسالت‌های این دانشگاه آن است که دانشجویان را از همان ابتدای تحصیل برای دوران پس از اخذ مدرک آماده کند. دانشجویان در بدو ورود در تست‌های تخصصی و مشاوره‌ای شرکت می‌کنند و گروه هدف ما گروهی هستند که دقیقا می‌خواهند بر اساس استعدادهای خود در یک رشته تخصصی تحصیل کنند.

وی تصریح کرد: در این زمینه تلاش می‌کنیم که با ارائه مهارت‌های تخصصی به دانشجویان آن‌ها را برای رسیدن به شغل یاری کنیم. مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش نیز در همین زمینه فعالیت دارد. امروزه شرکت‌های تخصصی فناورانه ای در این مرکز و با هماهنگی پارک علم و فناوری کار می‌کنند.

انتهای پیام 



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا