زندگی > تندرستی

تولید برنج چینی که می‌تواند برای سلامت قلب مفید باشد



به گزارش همشهری آنلاین، این پیشرفت که از طریق ویرایش دقیق ژن به دست آمده، می‌تواند راه را برای نوآوری‌های بیشتر در محصولات اساسی مانند گندم، ذرت و سبزیجات مختلف هموار کند.

کوآنزیم Q۱۰ که یوبی‌کینون نیز شناخته می‌شود، به‌طور طبیعی در بدن انسان وجود دارد اما با افزایش سن سطح آن کاهش می‌یابد. مطالعات نشان داده‌اند افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا کسانی که از داروهای کاهنده کلسترول استفاده می‌کنند، معمولاً سطح CoQ۱۰ پایین‌تری دارند. درحالی‌که برخی غذاها مانند ماهی، گوشت و مغزیجات حاوی CoQ۱۰ هستند، غلاتی مانند برنج و گندم معمولاً ترکیبی مرتبط به نام CoQ۹ تولید می‌کنند که مزایای کمتری برای سلامت قلب دارد.

محققان با استفاده از تکنیک ویرایش ژن پیشرفته‌ای به نام ویرایش پرایم، توانستند ۵ محل اسیدآمینه‌ای کلیدی را تغییر دهند تا تولید CoQ۱۰ را به‌جای CoQ۹ در برنج افزایش دهند. این تغییرات منجر به تولید برنجی شد که در برگ‌ها و دانه‌های خود ۷۵ درصد CoQ۱۰ داشت، معادل ۵ میکروگرم CoQ۱۰ در هر گرم برنج.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا