استان ها > لرستان

تغییر نگاه در مردم و مدیران برای توسعه پایدار اتفاق بیفتد



نورالدین درمنان امروز هجدهم فروردین ماه در نشست با اعضای سازمان مردم نهاد توسعه و تعامل شهرستان خرم‌آباد که در دفتر فرماندار برگزار شد، بیان کرد: حفاظت از جنگل و عرصه‌های منابع طبیعی و ملی در لرستان دغدغه ماست و بر این باوریم که سازمان‌های مردم نهاد پل ارتباط بین مردم و مدیران و بازوان نظام هستند که دغدغه حفاظت را دارند و می‌توانند در صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست اثرگذار باشند.

وی بر تشکیل کمیته مشورتی در فرمانداری خرم‌آباد برای صیانت از منابع جنگلی و محیط زیست شهرستان تاکید کرد و افزود: باید از ظرفیت سمن‌ها در راستای رسیدن به هداف ترسیم شده توسعه‌ای بهره ببریم.

فرماندار مرکز لرستان با بیان اینکه راهبرد اول دولت چهاردهم وفاق است، گفت: این بدان معناست که همه ایران برای ایران باشد تا کشور به نقطه مطلوب برسد؛ محور بعدی پس از وفاق، علم است که باید بر پایه علم و دانش و استفاده از علم‌محوری و استفاده از تجربیات موفق دیگران نتیجه مدنظر حاصل شود.

تاکید بر معیشت مردم، سرمایه‌گذاری هدفمند و نقش آفرینی نخبگان در برنامه راهبردی و عملیاتی لرستان

درمنان عدالت محوری را راهبرد سوم دولت وفاق ملی بیان کرد و با بیان اینکه چنانچه عدالت محوری رعایت شود و در توزیع متوازن سرمایه و توسعه، پایه عدالت اجرا شود نه تنها اختلافی رخ نمی‌دهد بلکه وفاق پررنگ‌تر خواهد شد، خاطرنشان کرد: بر اساس همین راهبردها مهندس سید سعید شاهرخی استاندار لرستان نیز یک برنامه در راستای توسعه لرستان تدوین کرده که نسخه شهرستانی برنامه راهبردی و عملیاتی استان را نیز به فرمانداران ابلاغ کرده  که در برنامه توسعه استان به محوریت معیشت مردم، سرمایه‌گذاری هدفمند و نقش آفرینی نخبگان تاکید شده و چنانچه این موضوع محقق شود قطعاً اشتغال و اقتصاد مردم رونق خواهد گرفت که این امر باید با استفاده از گردشگری، کشاورزی و … که قابلیت و پتانسیل استان محسوب می‌شود قابل انجام است.

وی با تاکید بر اینکه بنا نیست براساس رویکردهای قبلی پیش رویم که اگر می‌خواست توسعه‌ای با این رویکردها اتفاق بیفتد تاکنون رخ داده بود پس نیاز است نگاهمان را تغییر دهیم و و می‌طلبد این تغییر نگاه در مردم و مدیران برای توسعه پایدار اتفاق بیفتد.

فرماندار مرکز لرستان گفت: بر اساس برنامه راهبردی و تدوین شده استاندار لرستان باید طی پنج سال با ۳۰۰ همت سرمایه‌گذاری رخ دهد تا موضوع اشتغال مردم استان محقق شود؛ این برنامه مبتنی بر استفاده از بخش خصوصی است باور داریم سرمایه‌گذاری و تولید شغل و مسئله معیشت مردم با همکاری بخش خصوصی به سامان می‌رسد و حتماً در برنامه راهبردی استاندار تکلیف‌مان را انجام دهیم.

انسان‌های توسعه‌یافته در راس امور قرار گیرند

وی به آیتم‌های توسعه پایدار اشاره کرد و با بیان اینکه مشارکت مردمی یکی از این آیتم‌هاست و باید پشتوانه و ظرفیت اجتماعی به کمک ما بیاید، تصریح کرد: زمانی توسعه رخ می‌دهد که انسان‌های توسعه‌یافته در راس امور قرار گیرند و قطعا ظرفیت مدیران و نخبگان در این راستا مثمرثمر خواهد بود؛ توسعه را باید در آموزش و پرورش و مدارس جستجوکرد؛ دستگاه تعلیم و تربیت باید این بستر را مهیا کند تا فردی را که تربیت می‌کنند توسعه یافته بار بیاورد.

درمنان، منابع طبیعی و محیط‌زیست را رکن دوم توسعه دانست و با بیان اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار باید سلامت و امنیت غذایی محقق شود، گفت: سومین رکن توسعه سرمایه‌گذاری، تولید سرمایه و موضوعات اقتصادی است؛ هرجا در دنیا موفقیتی اتفاق افتاده است به خاطر حضور پررنگ بخش خصوصی بوده و در برنامه راهبری و عملیاتی استان خط مشی همه تعیین شده و استاندار مصمم است آن را عملیاتی کند در این بین لازم است افکار عمومی را برای این امر آماده شود.

برنامه‌های روز خرم‌آباد باشکوه برگزار شود

وی بر تقویت حس وطن‌دوستی در جامعه تاکید داشت و با بیان اینکه حب وطن و تعصب سرزمینی سرلوحه کار همگان قرار گیرد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در آستانه ثبت جهانی دره کهن خرم‌آباد هستیم و خیزی که برداشته‌ایم باید همراه با این موضوع باشد تا این ثبت درآینده‌ای نزدیک رخ دهد؛ البته در این مسیر مشارکت بسیج مردمی در مسائلی همچون تنظیف شهرمان نیاز است.

فرماندار مرکز استان در ادامه با اشاره به اینکه در آستانه روز خرم‌آباد که مصادف با بیستم اردیبهشت ماه است هستیم، تاکید کرد: باید متناسب با زیبایی‌های بکر شهرمان روز خرم‌آباد را با شکوه برگزار کنیم؛ طبیعت زیبای خرم‌آباد به خاطر منابع بکر طبیعی است که باید با همه توان و ظرفیت در صیانت از آن تلاش و حمایت کنیم.

فرهنگ استفاده از انرژی پاک در جامعه نهادینه شود

درمنان در ادامه به مساله ناترازی انرژی در کشوراشاره کرد و گفت: برای حل بخشی از این چالش ضرورت دارد به سمت استفاده از انرژی پاک و پنل‌های خورشیدی حرکت کنیم.

وی ادامه داد: باید فرهنگ استفاده از این انرژی پاک را در جامعه نهادینه کنیم و توسعه دهیم چرا که هم در اقتصاد و هم در مباحث امنیتی می‌تواند موثر باشد.

فرماندار مرکز لرستان در ادامه یکی دیگر از از دغدغه‌های رئیس جمهور و مدیریت ارشد استان را جمع‌آوری مدارس کانکسی عنوان کرد و با بیان اینکه بر این اساس در لرستان نیز مصمم هستیم این مدارس جمع‌آوری شوند، تصریح کرد: تا پایان خرداد ماه این مهم در استان انجام خواهد شد و باید از ظرفیت خیرین مدرسه ساز نیز برای ایجاد مدرسه‌های استاندارد بهره ببریم.

وی توسعه کشت‌های گلخانه‌ای را یکی دیگر از دغدغه‌های مدیریت ارشد استان دانست و افزود: با توجه به چهار فصل بودن استان می‌توان به سمت استفاده از ظرفیت کشت‌های گلخانه‌ای در استان حرکت کنیم تا در راستای رونق کشاورزی در استان به نقشه راهی که ترسیم شده برسیم.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا