تحول در حوزه بهداشت و درمان استان کرمان در اولویت است
ابوذر عطاپور شامگاه ۲۶ فروردین در مراسم تکریم رئیس پیشین و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: تغییرات با رویکردی متوازن و استفاده از ظرفیتهای داخلی استان صورت میگیرد و امید است که در آیندهای نزدیک، کرمان به یکی از قطبهای اصلی سلامت و گردشگری در کشور تبدیل شود.
وی افزود: تمرکز اصلی برنامهها و سیاستهای توسعهای استان به ویژه در حوزههای بهداشت و درمان، زیرساختها و گردشگری سلامت قرار دارد و این رویکرد نوین با عنوان تحرکبخشی «کرمان بر فراز» معرفی شده است.
در ادامه رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به اقدامات سه ساله در این دانشگاه پرداخت و افزود: خوشحالم که در دوره ۴۰ ماهه مدیریتی خود به کمک و همراهی ۴۰۰۰ نفری دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان توانستیم دستاوردهای خوبی را کسب کنیم.
دکتر وحید محمدی شاهرخی افزود: بحث پاندمی کرونا، محدودیتهای مالی که وجود داشت تحریمها، فرسودگی بیش از حد بیمارستانها، کمبود نیروی انسانی به ویژه در کادر پرستاری و بعضی از رشتههای تخصصی، افزایش جذب بی رویه دانشجویان پزشکی و دیگر مشکلات را داشتیم ولی با تمام این محدودیتها خواستیم و توانستیم در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اقدامات شایستهای را انجام دهیم.
وی ادامه داد: در این مدت میزان مرگ و میر مادران باردار را صفر نگه داشتیم. میزان مرگ مادر بازتابی از وضعیت سلامت عمومی در جامعه است و مقام عالی وزارتخانه، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان را از این لحاظ به صورت رسمی مورد تفقد خود قرار دادند.
محمدی شاهرخی ادامه داد: همچنین کاهش میزان مرگ و میر نوزادان در سه سال پیاپی، افزایش میزان غربالگری سرطان سینه، افزایش غربالگری کم شنوایی و ناشنوایی نوزادان که بالاتر از معدل کشوری است، افزایش درصد خطرسنجی بیماران قلبی عروقی در جمعیت بالای ۳۰ سال، افزایش چند برابری پوشش مراقبت میانسالی و سالمندی در سه سال اخیر، کاهش درصد مرگ و میر بیماران بستری در بیمارستانهای دانشگاه از ۲.۸ درصد به یک و نیم درصد در سال ۱۴۰۳، افزایش احیاء موفق قلبی در سه سال پیاپی از جمله اقدامات است.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: همچنین صعود ۲۲ پلهای در پژوهش و کسب عنوان دانشگاه برتر از رتبه ۲۴ در دانشگاههای تیپ دو کشور به رتبه نهم ارتقا پیدا کرده و اخذ موافقت قطعی مرکز تحقیقات سلامت پسته را داشتیم.
محمدی شاهرخی بیان کرد: تاییدیه سازمان بهداشت جهانی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی که منجر به اهداء دو دستگاه hplc از سازمانهای بینالمللی شد که این امر در صادرات پسته و اقتصاد مردم نقش مهمی را ایفا میکند.
وی به کسب رتبه دانشگاه برتر در تجویز و مصرف منطقی دارو اشاره کرد و گفت: بیشترین درصد قبولی بین دانشجویان ارشد از فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در کلان منطقه هشت و تکمیل و تجهیز راهاندازی ساختمان جدید بیمارستان شهرستان انار و بهکارگیری ۳۳ متخصص از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
ارتباط فردا: در پایان این مراسم با حضور مسئولان از زحمات دکتر محمدی شاهرخی تقدیر به عمل آمد و دکتر محمدرضا دهقانی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان معرفی شد.
انتهای پیام