تأکید آیتالله علمالهدی بر اولویتبندی پروژههای شهری
ارتباط فردا: آیتالله سید احمد علمالهدی در نخستین دیدار با محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد، و جمعی از مدیران شهری در سال ۱۴۰۴، ضمن تقدیر از خدمات مدیریت شهری طی سال گذشته، ابراز امیدواری کرد که این تلاشها مورد عنایت امام رضا (ع) قرار گیرد و برنامههای شهری با سرعت بیشتری به نتیجه مطلوب برسد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اهمیت توسعه حملونقل درون شهری، گفت: تکمیل خط سه قطار شهری مشهد یکی از اقدامات مهم است که متأسفانه کمتر به آن توجه شده است، این پروژه میتواند علاوه بر ارتقای دسترسی زائران به بارگاه منور رضوی در ایام پیک زیارتی، به حمل و نقل عمومی نیز کمک شایانی میکند.
وی بر لزوم توزیع بار اسکان زائران در سطح شهر برای جلوگیری از بروز مشکل، تصریح کرد: با تکمیل خط سه قطار شهری، زائران و مجاوران میتوانند در هر نقطهای از شهر به راحتی به حرم مطهر دسترسی داشته باشند و علاوه بر آن، به توسعه اقتصادی سایر مناطق شهر نیز کمک کرده است.
علم الهدی با اشاره به مشکلات ترافیکی خیابانهای منتهی به حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: یکی از چالشهای اساسی مدیریت شهری در ایام نوروز، ترافیک سنگین این مسیرهاست که لازم است راهکارهای اجرایی برای حل این مشکل اتخاذ شده و بهدرستی از طریق رسانهها اطلاعرسانی شود.
وی افزود: ایجاد پارکینگ در مسیر حمل و نقل ریلی درون شهری نیز میتواند به تمایل زائران و مجاوران برای استفاده از خطوط قطار شهری کمک کند.
علمالهدی ضمن گلایه از نبود اولویتبندی در اجرای پروژههای شهری، بر اهمیت تمرکز بر پروژههای ضروری و نیمهتمام تأکید و اضافه کرد: آنچه در نگاه مردم بیشترین تأثیر را دارد، پروژههای ناتمام و به تعویق افتاده است از این رو لازم است مدیریت شهری روی اقداماتی تمرکز کند که مستقیماً بر بهبود کیفیت زندگی شهروندان تأثیرگذار است.
وی همچنین به وضعیت خیابانهای منتهی به حرم مطهر اشاره کرد و گفت: خیابانهایی مانند طبرسی تا چهارراه مقدم، سالهاست که نیازمند بهسازی و عقبنشینی هستند، اما این موضوع همچنان مورد توجه جدی قرار نگرفته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات عمرانی انجامشده در حاشیه شهر مشهد اشاره کرد و اظهار داشت: پیشرفتهای صورتگرفته در این مناطق، موجب خروج آنها از انزوا و اتصال به متن شهر شده است که این امر یکی از دستاوردهای مثبت مدیریت شهری محسوب میشود.
علمالهدی با تأکید بر اهمیت برنامهریزی رسانهای قوی در این زمینه، افزود: آگاهسازی مردم از این ظرفیتها میتواند تأثیر بسزایی در کاهش ترافیک شهری داشته باشد، ازاینرو، لازم است که مسئولان شهری در کنار توسعه زیرساختهای حملونقل عمومی، به اطلاعرسانی گسترده نیز توجه ویژهای داشته باشند.