ارسال ۱۸۷ مقاله به کنفرانس بینالمللی جاده ابریشم/ کنفرانس فرصتی طلایی برای معرفی سمنان
مهدی صمیمیان شامگاه ۲۷ فروردینماه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان سمنان بهدلیل کمبود منابعآبی امکان توسعه از طریق کشاورزی را ندارد. در حوزه صنعتی نیز به دلیل آلاینده بودن بسیاری از صنایع، رشد و توسعه از طریق صنعت نیز با مشکلاتی مواجه است.
وی خواستار مشارکت همه دستگاهها در برپایی برگزاری کنفرانس بینالمللی جاده ابریشم، فرصتها و چشماندازها شد و خاطرنشان کرد: شهرداری و مرکز بینالمللی شهرهای جاده ابریشم برای برپایی این رویداد مهم بینالمللی نیازمند همکاری و همراهی دیگر دستگاهها هستند.
فرماندار سمنان با بیان اینکه شهرداری از سال قبل اعتبارات مورد نیاز این رویداد را در بودجه سالانه خود دیده است افزود: این کنفرانس بینالمللی میتواند به معرفی ظرفیتهای سمنان کمک کند.
صمیمیان با اشاره به رشد ۳۴۲ درصدی اسکان مسافران و زوار در سمنان ادامه داد: این میزان از رشد گردشگران گویای ظرفیتها و توانمندیهای بالای سمنان است.
وی ادامه داد: وجود تپه باستانی میرک، مجموعه آبگرد، تپههای ماسهای، جاذبههای متعدد تاریخی و طبیعی همه و همه میتواند به رونق صنعت گردشگری در سمنان کمک کند.
دکتر سیفالله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان نیز از ارسال ۱۸۷مقاله علمی به کنفرانس بینالمللی جاده ابریشم، فرصتها و چشماندازها خبر داد و گفت: این کنفرانس ۱۶ لغایت ۱۸ اردیبهشت در سالن شهید سلیمانی دانشگاه سمنان برگزار میشود.
وی از پذیرش ۱۰۹ مقاله از این مقالات توسط هئیت داوران کنفرانس خبر داد و افزود: ۲۹ مقاله دیگر نیز به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده که در حال ارزیابی آنها هستیم.
دکتر سعدالدین اضافه کرد: بیشتر مقالات پذیرش شده در قالب سخنرانی در کنفرانس ارائه میشود بخشی از مقالات نیز بصورت پوستر ارائه میشود.
رئیس دانشگاه سمنان از انتشار ۲۰ مجله علمی در دانشگاه سمنان خبر داد و گفت: ۱۰ مجله به زبان انگلیسی، یک مجله به زبان عربی و مابقی به زبان فارسی تدوین و منتشر میشوند.
انتهای پیام