پیشنهاد اکران «خیابان سوم سئول» برای خبرنگاران؛ فوتبال هنر هشتم است
به گزارش خبرنگار مهر، ناصر شفق تهیهکننده سینما که در کارنامهاش تهیهکنندگی «حریف دل» با موضوع کشتی را دارد، گفت: یکی از دغدغهها و دلمشغولیهای من در کنار هنر، تئاتر و سینما، همواره ورزش بوده است. ورزش جنبههای جذاب و هنری دارد، زیبایی و هارمونی که در ژیمناستیک وجود دارد، یا لحظات پرهیجان و پرتعلیق در فوتبال این رشتهها را به هنر نزدیک میکند. به نظر من فوتبال هنر هشتم است، تبلور جذابیت، هیجان و هر آنچه در هنر و ورزش است، در فوتبال دیده میشود.
شفق در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: مستند «خیابان سوم سئول» (محمودرضا رضایی) را در خانه هنرمندان و در جشنواره فیلم فجر دیدم. این مستند فیلمی است درخشان و به یادماندنی درباره مردم ایران، فوتبال، تاریخ و سیری که ورزش طی کرده است. سینمای مستند، شاهبیت سینماست، اگر فیلم داستانی خوب و باکیفیتی ساخته میشود با تکیه بر ارزشهای مستند و واقعیت است. «خیابان سوم سئول» مانند «فرار به سوی پیروزی» (جان هیوستون) است، یک اثر چند وجهی و عمیق که به بهانه ورزش، مسائل مختلفی را مطرح میکند.
تهیهکننده فیلم «فریاد» بیان کرد: از آقای منوچهر شاهسواری دوست قدیمی و دبیر محترم جشنواره فیلم فجر میخواهم یک سانس برای نمایش «خیابان سوم سئول» در نظر بگیرد. حیف است که این فیلم در تاریکی بماند، خبرنگاران و نمایندگان رسانهها از تماشای این فیلم لذت خواهند برد. «خیابان سوم سئول» برای کسانی که درباره فوتبال ایران، پژوهش میکنند یک سند تصویری معتبر است.
مدیر عامل سابق باشگاه فوتبال پاس تهران عنوان کرد: در «خیابان سوم سئول» فیلمساز بدون ترس و جسورانه به سراغ فوتبال ایران رفته است. در یکی از سکانسهای فیلم خانوادهای برای گل شدن یک ضربه، دعا میکنند. این صحنه یکی از پر احساسترین فصلهای «خیابان سوم سئول» است که تماشاگر را درگیر میکند. در این مستند، صحنه هایی از این دست که غرورملی، عشق به وطن و افتخار ملی دارد، بسیار است.
مستند «خیابان سوم سئول» ساخته محمودرضا رضایی تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است و در بخش مستند چهل و سومین جشنواره فیلم فجر روی پرده میرود. این مستند درباره فوتبال ایران، مدیریت در آن، تعویض مربیان و صعود به جام جهانی است.