تصویب نقشه راه برای توسعه شهرستان ورامین
محمدصادق معتمدیان شامگاه چهارشنبه در پایان سفر به شهرستان ورامین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دومین سفر به شهرستانهای استان تهران، امروز افتخار میهمانی مردم ورامین را داشتیم که در این حضور، علاوه بر بازدید از پروژههای مختلف از جمله بیمارستان شهید مفتح، منطقه اقتصادی خیرآباد، پروژه گلخانه روستای ظهیرآباد و دیدار با مردم، از نزدیک با مسائل و مشکلات منطقه آشنایی صورت گرفت.
وی افزود: در دیدار با فعالان حوزههای مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سمنها با نقطه نظرات این افراد نیز آشنا شده و مطالبی که برای توسعه شهرستان از سوی این افراد ارائه شده، مورد استفاده قرار گرفت.
معتمدیان گفت: در پایان این سفر نیز جلسه چندساعته شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران با محوریت ورامین و با حضور اعضای شورا، مدیران کل، مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد و پیش مصوباتی که از قبل توسط معاونین اقتصادی، سیاسی اجتماعی و عمرانی احصا شده بود، مورد بررسی قرار گرفته و طی آن نقشه راه برای توسعه شهرستان به تصویب رسید و به عنوان تکلیف، به دستگاههای استانی و شهرستانی ارائه شد.
استاندار تهران از رفع مشکلات جاده ورامین – تهران و ترافیک این حوزه به عنوان یکی از مطالبات به حق مردم ورامین یاد کرد و افزود: رفع مشکل ترافیک در محور ورامین – تهران که علاوه بر ورامین، چندین شهرستان دیگر نیز با آن دست و پنجه نرم می کنند، از مطالبات بحق مردم است که برای رفع آن به مطالعات دقیق از طریق مراجع ذیصلاح از جمله شهرداری ،راهداری ،وزارت راه و شهرسازی و … نیاز دارد که به صورت اصولی این مشکل حل شود.
وی از ورامین به عنوان قطب کشاورزی استان تهران یاد کرد و افزود: با توجه به ظرفیت مهم شهرستان ورامین در کشاورزی زراعی، باغی و گلخانهای، این حوزه به عنوان یکی از مهمترین پیشرانهای اصلی در توسعه سرمایه گذاری استان تهران به ویژه در حوزه کشت گلخانهای است تا علاوه بر ایجاد اشتغال، در مدیریت منابع آب نیز اقدامات مناسب صورت گیرد.
معتمدیان در ادامه گفت: در حوزه صنایع دستی و تولید محصولات مختلف از جمله شیشه و آبگینه که ورامین به عنوان شهر ملی تولید این محصول معرفی شده، لازم است تا دولت وارد میدان شده و با ارائه آموزش و استانداردسازی مناسب، از فعالان و هنرمندان این حوزه حمایت لازم صورت گیرد.
استاندار تهراندر پایان تصریح کرد: ورامین با داشتن آثار متعدد تاریخی، جاذبه های مهم و اثرگذار گردشگری و اقلیمی منحصر به فرد به ویژه در حوزه کویر، میتواند در توسعه صنعت گردشگری نقش آفرین باشد و قطعا حضور سرمایه گذاران و توسعه بومگردی و زیرساختهای این حوزه، میتواند باعث افزایش توریسم داخلی و خارجی و رشد اقتصادی منطقه شود.
انتهای پیام