پنیر «سولکه» کرمانشاه به سوئیس میرود
ایمان درخشی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به وجود نزدیک به ۶۰ شهر خلاق خوراک در دنیا، اظهار کرد: تعدادی از این شهرها در تولید برخی خوراکها معروف هستند، لذا این شهرها زیر نظر سازمان یونسکو برگزاری یک رویداد را در حوزه همان خوراک در دستورکار قرار میدهند و از سایر شهرهای خلاق خوراک دنیا هم میخواهند اگر در زمینه آن خوراک تولید بومی دارند، پرونده آن را برایشان ارسال کنند.
وی افزود: برای نمونه پنیرهای شهر فرایبورگ سوییس در دنیا معروف است، به همین دلیل مسئولین این شهر تصمیم گرفتهاند در این زمینه رویدادی را برگزار کنند.
مدیر شهر خلاق خوراک کرمانشاه تصریح کرد: مسئولین شهر فرایبورگ سوییس از شهرهای خلاق خوراک دنیا خواستهاند اگر پنیر محلی دارند، پرونده آن را به شکل مستندات عکس و فیلم برایشان ارسال کنند.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه کرمانشاه استانی کوهستانی است و بخش زیادی از مردم آن به کار دامپروری مشغول هستند، از زمانهای دور تاکنون تولید پنیر در این استان ریشه دارد.
درخشی یکی از پنیرهای محلی کرمانشاه را «سولکه» نامید و گفت: این پنیر یکی از پنیرهای قدیمی و خوشمزه کرمانشاه است که مستندات مربوط به آن را جمع آوری و تدوین کردیم.
وی افزود: مراحل عکسبرداری و فیلمبرداری از نحوه تولید پنیر محلی «سولکه» در سیاه چادر انجام و پس از تدوین، پرونده آن به سوئیس ارسال شد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: مقرر شده مسئولین شهر فرایبورگ سوئیس ابتدا یک رویداد را در زمینه پنیر برگزار کنند و طی آن شهرهایی که در زمینه تولید پنیر محلی خلاقیت بومی دارند را معرفی کنند.
وی یادآور شد: پس از این رویداد، کتاب شهرهایی که در زمینه تولید پنیر محلی خلاقیت بومی دارند، همراه با عکسها و مستندات آن منتشر خواهد شد.
انتهای پیام