حوزه و دانشگاه > آموزش عالی

فراهم‌سازی بستر رشد ایده‌ها در نهضت و خیزش جدید بسیج علمی



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، روح‌اله رضوی نژاد مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در بازدید از نمایشگاه و جشنواره سراسری پایگاه‌های مقاومت برتر بسیج و محله‌های مردم‌سالار اسلامی با عنوان «اسوه فاطمی» مزیت ویژه شبکه بسیج را حضور فعالانه اقشار مختلف از دانش‌آموزی، دانشجویی و استادی حتی در کوچک‌ترین واحد بسیج که پایگاه‌هاست دانسته و گفت: اقشار مختلف در پایگاه‌ها دور هم جمع می‌شوند و ایده‌های‌شان را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. در اینجا یک هم‌رسانی اتفاق می‌افتد.

وی افزود: در این نمایشگاه شما می‌بینید که یک پایگاه در یک محله کوچک محصولی نوآورانه تولید کرده است و این از مزیت‌های این شبکه است. در بخش کوچکی که من مشاهده کردم حداقل هشت یا نه محصول ارائه شد که اگر این محصولات وارد فرایند رشد شوند، می‌توانند هم نیازی را از جامعه برطرف کنند و هم برای تولیدکنندگان محصولات ارزش اقتصادی داشته باشد و به اقتصاد آنها کمک کند.

رضوی نژاد تاکید کرد: بسیج علمی در نهضت و خیزش جدید علمی، سعی می‌کند بستر رشد این ایده‌ها را فراهم کند. این کار در قالب‌های مختلفی، مانند فرایند رشد فناوری‌های سخت و نرم، صورت می‌گیرد. ایده‌هایی که در پایگاه‌ها شکل می‌گیرند، اگر در کنار نیازها و حمایت‌های رشد قرار گیرند، می‌توانند هم نیازهای جامعه را برطرف کنند و هم موفقیت‌هایی را برای تیم‌ها و گروه‌های خود رقم بزنند.

این استاد دانشگاه با اشاره به حوزه‌های نخبه پروری و توانمندسازی بسیج علمی عنوان کرد: نهضت جدید علمی محدود به تولید فناوری یا محصول نیست بلکه در حوزه‌های نخبه‌پروری و تربیت افراد توانمند نیز فعالیت دارد. به‌عنوان مثال، برخی پایگاه‌ها به نخبه‌پروری اختصاص دارند و هویت مشترکی از جامعه نخبگان دریافت کرده‌اند. این افراد در مراحل نخبه‌پروری مشاوره می‌گیرند و محتواهای لازم در اختیارشان قرار می‌گیرد. بسیاری از این مجموعه‌ها از ابتدا چنین فعالیت‌هایی را داشته‌اند.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در ادامه به طرح نخبه پروری شهید احمدی روشن اشاره کرده و افزود: درطرح نخبه‌پروری شهید احمدی روشن، هدف آن است که مجموعه‌های نوپا یا آغازگر حمایت شوند تا به بلوغ برسند و در مسیر نخبه‌پروری فعالیت کنند.

وی همچنین عنوان کرد: بحث دیگری که در سازمان بسیج علمی دنبال می‌شود، بحث شبکه‌سازی، جریان‌سازی، گفتمان‌سازی و امیدآفرینی است و برگزاری این نمایشگاه‌ها فرصتی است تا دربازدیدهایی که از نمایشگاه‌ها و پایگاه‌ها صورت می‌گیرد خلاقیت‌ها و نوآوری‌های افراد ارائه شده و گفتمان‌سازی و امیدآفرینی ایجاد گردد. این فضاها باید گسترش یابند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا