پیشبینی دیابت نوع ۲ با هوش مصنوعی/ افزایش قدرت مغناطیسی یک حسگر کوانتومی با ۲ حبه انگور
ارتباط فردا: امروز به اخبار گوناگونی از ایران و سایر نقاط جهان پرداختیم که مروری بر خلاصهای از آنها خالی از لطف نخواهد بود. برای مطالعه نسخه کامل هر یک از اخبار کافی است بر روی تیتر آبیرنگ خبر کلیک کنید.
افزایش قدرت مغناطیسی یک حسگر کوانتومی با ۲ حبه انگور!
انگور قدرت مغناطیسی یک حسگر کوانتومی را در یک آزمایش پیشگامانه دو برابر کرد.
حمایت ۱۵۰ میلیون تومانی برای ارائه طرح درس علوم کوانتوم
در همکاری سه جانبه از اساتید علوم کوانتوم دعوت شد تا برای دریافت حمایت ۱۵۰ میلیون تومانی، سرفصلهای آموزشی مورد نظر برای تقویت آموزش و تربیت نیروی انسانی این حوزه را ارائه دهند.
آغاز توسعه همکاریهای فضایی با شرکت ملی پست
بهمنظور استفاده بهینه از ظرفیتهای علمی و فناوریهای فضاپایه و در راستای رفع نیازهای شرکت ملی پست ایران، تفاهمنامه همکاری سهجانبهای بین سازمان فضایی ایران، پژوهشگاه فضایی ایران و شرکت ملی پست ایران به امضا رسید.
چین بزرگترین تاسیسات ذخیره انرژی هوای فشرده در جهان را میسازد
گروه هواننگ (Huaneng) چین با راهاندازی فاز دوم پروژه ذخیرهسازی انرژی هوای فشرده غار نمک جینتان (CAES) در چانگژو، استان جیانگ سو، به نقطه عطف جدیدی در ذخیرهسازی انرژی دست یافتهاند.
برای نخبگان مرز نمیشناسیم/ایران و افغانستان از ظرفیت بالایی برای همکاری علمی و فناورانه برخوردار هستند
معاون علمی رئیسجمهور در جمع نخبگان افغانستان گفت: سیاست دولت چهاردهم بر استفاده کامل از تمام ظرفیتهای کشور افغانستان استوار است و بر این باور هستم که دو کشور ایران و افغانستان از ظرفیت بالایی برای همکاری علمی و فناورانه برخوردار هستند؛ ما برای نخبگان مرز نمیشناسیم.
دلایل پایداری بعد از بازسازی شهرهای ویران شده در ۶ زلزله تاریخی/مستندسازی بازسازی شهرها در دستور کار دانشگاه شهید بهشتی
استاد معماری بازسازی دانشگاه شهید بهشتی از مستندسازی بازسازی های زلزله های مهم کشور در این دانشگاه خبر داد و گفت: تاکنون بازسازی زلزله های قبل از انقلاب مستندسازی شده و قرار است مستند بازسازی زلزله های بعد از انقلاب را نیز تهیه و داده های هر دوره را با هم مقایسه کنیم.
«توسعه پایدار»؛ درسی که از زلزله بزرگ بم گرفته نشد
به گفته استاد پژوهشگاه بینالمللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله هشدار برای خروج مردم از خانه بعد از زلزلههای مهم از جمله درسهای فراگرفته شده از زلزله بم است، ولی در مقابل توسعه پایدار و تاب آوری از جمله درس هایی است که از زلزله بم گرفته نشد.
تماشای منظره برفی مریخ را از دست ندهید
مدارگردهای مریخ شاهد یک «سرزمین عجایب زمستانی» در سیاره سرخ بودهاند.
کاهش خطاهای انسانی در جراحیهای دندانپزشکی با دستگاه شبیهساز ایرانی
یکی از شرکتهای دانشبنیان دستگاه شبیهساز آموزشی پزشکی جراحی دندانپزشکی را عرضه کرد که بهرهگیری از آن باعث کاهش خطاهای انسانی در حین جراحی میشود.
آزمایش یک ابزار «هوش مصنوعی» برای پیشبینی دیابت نوع ۲ برای اولین بار در جهان
سازمان خدمات ملی بهداشت انگلستان (NHS) برای اولین بار در جهان، آزمایش یک ابزار هوش مصنوعی برای شناسایی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را آغاز میکند.
ساخت تایمر مولکولی برای کنترل فعالیت نانوماشینها
با استفاده از DNA، تایمری ساخته شده که میتوان از آن برای کنترل فعالیت نانوماشینها استفاده کرد. این تایمر در حوزه رباتیک کاربرد وسیعی دارد.
جزئیات حمایت ستاد نانو از اساتید محصول محور
ستاد نانو و میکرو در راستای تجاری سازی دستاوردهای دانشگاهی طرحی را برای اساتید محصول محوری اجرا میکند.
آستین رباتیک امکان لمس کردن را در واقعیت مجازی فراهم میکند
یک آستین رباتیک که هوا را به جای موتورهای الکتریکی به کار میگیرد، میتواند امکان لمس کردن را برای کاربران واقعیت مجازی فراهم کند.
«بم» زخمیِ لرزش زمین/کاهش ۱۰ درصدی خسارات سوانح با رعایت ملاحظات پیشگیرانه
زلزله بزرگ ۶.۵ بم استان کرمان در ۲۱ سال قبل در حالی رخ داد که تا پیش از آن هیچ زمینلرزهای در آن به ثبت نرسیده بود و به باور متخصصان این حوزه با ملاحظات پیشگیرانه میتوان ۵ تا ۱۰ برابر از میزان خسارتهای جانی و مالی در سوانح طبیعی و انسانی کاست؛ چرا که واقعیت را نه میتوان فراموش کرد و نه میتوان با انعکاس آن از سر ستیز درآمد، با واقعیتها باید با روش علمی مواجه شویم و به تدریج از ریسک ناشی از سوانح در کشور بکاهیم.
تبدیل کربن دیاکسید به پلاستیک قابل بازیافت
دانشمندان کربن دیاکسید را با استفاده از سیانوباکتریها به پلاستیکهای تجدیدپذیر تبدیل کردند.
انتهای پیام